Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στον σερβικό Τύπο ο Παπάς διέφυγε στη Σερβία μεταμφιεσμένος ως μοναχός με πλαστό διαβατήριο, μέσω της Βόρειας Μακεδονίας και κρύβεται σε μοναστήρι, που συνδέεται με την ελληνική εκκλησία των Γνήσιων Ορθόδοξων Χριστιανών (Παλαιοημερολογίτες).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ γίνονται έρευνες για την σύλληψή του από τις ελληνικές αρχές, αλλά και η Interpol.

Ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος αναζητείται μετά την καταδίκη του για συμμετοχή στην οργάνωση της Χρυσής Αυγής καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκιση, ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, παραμένει άφαντος.

Σύμφωνα τις πληροφορίες οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε κάποια μοναστήρια στη Σερβία, που έχουν στενές σχέσεις με Έλληνες μοναχούς παλαιοημερολογίτες, που ζουν σε γνωστό μοναστήρι, εδώ στη χώρα μας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χρήστος Παππάς, πέρασε τα σύνορα προς τα Σκόπια με ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας και μάλιστα ντυμένος καλόγερος. Γι’ αυτό και τους τελευταίους μήνες, είχε αφήσει μούσι.

Τα ίχνη του, όμως, φαίνεται ότι εντοπίστηκαν. Εκδόθηκε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και εκφράζεται η εκτίμηση πως σύντομα θα συλληφθεί και στη συνέχεια θα εκδοθεί στη χώρα μας για να εκτίσει την ποινή του.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.