Καλεσμένη στο «the 2night show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη όπου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την περιπέτεια που είχε με την υγεία της ενώ, επίσης, την περίμενε και μια…έκπληξη.

«Είχα πολλά κιλά παραπάνω. Στην έκτη δημοτικού ήμουν 55 κιλά, όσα είμαι και τώρα. Έχω βιώσει bullying. Ήμουν πάντα το χοντρό κοριτσάκι του σχολείου και τα όμορφα κορίτσια δεν έκαναν παρέα μαζί μου», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αναφερόμενη στον σύζυγό της, η δημοσιογράφος  αποκάλυψε: «Τον γνώρισα σε τηλεοπτικό πλατό. Είχαν έρθει για ένα γύρισμα με τον Πέτρο Ιακωβίδη και έπαιζε ντραμς. Ο Πέτρος μας πάντρεψε».

Ενώ παράλληλα, αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας της: «Είμαι καλά με την υγεία μου. Ο άνδρας μου στάθηκε βράχος δίπλα μου. Δεν ήμασταν καν παντρεμένοι, θα μπορούσε να είχε «λακίσει»».

Ανθή Βούλγαρη: Το bullying, η περιπέτεια υγείας και ο «Ρε Μαντζόρε»

Την Ανθή Βούλγαρη περίμενε επίσης μια έκπληξη στο πλατό. Πρόσφατα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» υπήρξε μία…επική στιγμή ανάμεσα στην ίδια και σε έναν διοργανωτή κορωνοπάρτι από την Θεσσαλονίκη. Ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης, διοργανωτής του πάρτι, είχε πει: «Εμένα αυτό το πράγμα δεν με επηρεάζει άμεσα, δεν το πιστεύω μέσα μου, δεν αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα της κατάστασης όπως τα λένε στις τηλεοράσεις. Θα σεβαστώ τα μέτρα μέχρι ενός σημείου, σε λογικά πλαίσια. Δεν γίνεται να μου απαγορεύσει κάποιος να παίξω το ρε ματζόρε για τη δικιά μου τη ζωή».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής σε εκείνο το σημείο τον… επέπληξε απαντώντας: «Να το παίξετε μόνος σας το Ρε ματζόρε, πρέπει να μαζευτείτε όλοι σας;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://www.youtube.com/watch?v=DWzLY0H07c4

Πριν κάνει την εμφάνισή του ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης, του οποίου το πραγματικό επώνυμο είναι Παπαϊωάννου όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, η Ανθή Βούλγαρη είχε ήδη αναφερθεί σε εκείνη την τηλεοπτική στιγμή καθώς έγινε viral και δεχόταν μέχρι και μηνύματα για το συμβάν.

Διαβάστε επίσης τα συναισθήματα που προκαλεί ο ρόλος του «Τάκη Δοξαρά» από τις «Άγριες Μέλισσες» στον Αργύρη Πανταζάρα:

https://radar.gr/article/63287/argyris-pantazaras-ton-taki-doksara-ton-apexthanomai

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.