Χαμός στα social media ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και τη δημοσιογράφο Πέπη Ραγκούση. Αφορμή για την απίστευτη αντιπαράθεση, ήταν ένα σχόλιο της Πέπη Ραγκούση για την Έλενα Ακρίτα, που έχει γράψει πολλές φορές για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τις καταγγελίες σε βάρος του και καλεί την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη να παραιτηθεί.

Το σχόλιο άφηνε να εννοηθεί ότι η Ελενα Ακρίτα– χωρίς πάντως να την κατονομάζει- έχει αναλάβει εργολαβικά την κατεδάφιση του Δημήτρη Λιγνάδη ώστε να εξυπηρετήσει τον ΣΥΡΙΖΑ, που αφήνει υπονοούμενα για στήριξη του ηθοποιού και σκηνοθέτη από τη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Και εκεί άρχισε ο μεγάλος χαμός

Η Ελένη Ακρίτα πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε με σκληρό ύφος και θα λέγαμε απαξιωτικό προς τη δημοσιογράφο των Νέων

Ας πει κάποιος στην κοτούλα κοκοκο Πέπη Ραγκούση ότι όσο εκείνη με υβριζει χωρίς να αναφέρει το όνομα μου, εγώ θα απαντώ με το ονοματεπώνυμο της. Τελείωσαν τα σαβουάρ βιβρ λόγω εφημερίδας. Και μην διανοηθεί να ισχυριστεί ότι δεν το έγραψε για μένα, έχω όλα τα σχόλια των φιλενάδων της που το αποδεικνύουν.
Α και την εντεταλμένη (μου) υπηρεσία να μάς φανερώσει, μην ψαχνόμαστε.
Edit. Το συγκεκριμένο ποστ είναι για τον φίλο της τον Λιγναδη. Επειδή τολμήσαμε να μιλήσουμε για σκάνδαλο ολκής.

Βέβαια δεν σταμάτησε εκεί ,αλλά συνέχισε με ένα νέο σχόλιο που ουσιαστικά δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του Δ.Λιγνάδη και απειλεί  κατά κάποιο τρόπο την Πέπη Ραγκούση

Άντε μη θυμηθώ το δικό σου μεγα σκάνδαλο πριν χρόνια που πέσανε τότε όλοι να στο κουκουλώσουν. Δική μου σειρά για αμενσιωτο κουκλίτσα μου.