Η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα πρόσφατα δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο ” Το σπίτι του Τσίπρα και το σπίτι του κρεμασμένου”, το οποίο υπέστη λογοκρισία από την εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”. Η δημοσιογράφος δεν άργησε να σχολιάσει το ζοφερό, αυτό, φαινόμενο της λογοκρισίας, το οποίο πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις στα social media, με τον Αρίστο Δοξιάδη να απαντά μέσω μιας ανάρτησης του στην κα Ακρίτα, χαρακτηρίζοντας την εμμέσως ψεύτρα και υποκρίτρια.

Το γεγονός δεν έμεινε εκεί, αφού η δυναμική δημοσιογράφος πέρασε στην αντεπίθεση απαντώντας στην ανάρτηση με άλλη ανάρτηση, κατακεραυνώνοντας όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και την οικογένεια Δοξιάδη εν γένει, λέγοντας πως  “Η δυσανεξία στην ελευθεροτυπία είναι προφανώς κοινό γνώρισμα της οικογένειας Δοξιάδη. Μετά τον Απόστολο που ζητούσε την απόλυση του Μανιάτη, τώρα και ο εξάδελφος Αρίστος αποδεικνύει το δημοκρατικό του φρόνημα επικροτώντας, εμμέσως πλην σαφώς, την λογοκρισία που μού ασκήθηκε από την εφημερίδα. Και με αποκαλεί πάλι εμμέσως πλην σαφώς, ηλίθια και ψεύτρα”.

Η δυσανεξία στην ελευθεροτυπία είναι προφανής χρήση προσφοράς της αγάπης Δοξιάδη. Μετά τον Απόστολο που ζητούσε την … </ p> Δημοσιεύτηκε από Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020 </ blockquote> </ div>