Γκουίνεθ Πάλτροου : Λανσάρει δονητή με οσκαρικό στυλ. Η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου εκτός από την καριέρα της στο Χόλιγουντ, έχει και τo δικό της blog και ηλεκτρονικό κατάστημα που ακούει στο όνομα Goop και το οποία ειδικεύεται σε προϊόντα lifestyle, ευεξίας και εναλλακτικής ιατρικής, ενώ προωθεί και τα δικά της wellness προϊόντα. Μετά το κερί σε μορφή αιδοίου έρχεται ο δονητής της να εκτινάξει τις πωλήσεις της

Η διάσημη ηθοποιός κυκλοφόρησε μέσω του lifestyle brand της Goop, το πρώτο της ερωτικό βοήθημα – ένα δονητή – ανακοινώνοντάς το μέσω Instagram.

Για να προωθήσει τον δονητή αξίας 95 δολαρίων της, η 48χρονη ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία από την 71η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ το 1999.

goop Wellness Double-Sided Wand Vibrator

«Σας χτυπάω κι εγώ. Ξέρω πώς να κάνω meme παιδιά» έγραψε στην επεξεργασμένη φωτογραφία, όπου την δείχνει να κρατά το δονητή αντί για το χρυσό αγαλματίδιο που κέρδισε εκείνη την χρονιά.

Όσον αφορά στις προδιαγραφές του δονητή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Goop, είναι εξοπλισμένος με «ραβδί με βαθιές, έντονες δονήσεις» και εξωτερική διέγερση στο ένα άκρο και «ισχυρή και ακριβής δόνηση» για την κλειτορίδα ή εσωτερική διέγερση.

Επιπλέον, «κάθε πλευρά διαθέτει οκτώ διαφορετικά παλλόμενα μοτίβα με διαφορετικές εντάσεις» και σχεδιάστηκε για να μοιάζει με «κάτι που θα αφήνατε στο κομοδίνο σας ως λειτουργικό objet d’art». Ο δονητής είναι επίσης αδιάβροχος, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μπάνιο ή στο ντους και να «βυθιστεί για έως τριάντα λεπτά σε νερό με βάθος έως και ένα μέτρο».