Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε μερικά μυστικά για τις celebrity σχέσεις του παρελθόντος της.

Η ιδρύτρια της Goop μίλησε για τον Μπραντ Πιτ και τον Μπεν Άφλεκ, ενώ αποκάλυψε ποιος πίστευε ότι ήταν ο καλύτερος στο κρεβάτι.

Η Πάλτροου έκανε τα σχόλια για τους πρώην εραστές της ενώ εμφανιζόταν στο podcast «Call Her Daddy».

Η σταρ του «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» γνώρισε τον 59χρονο σήμερα Μπραντ Πιτ ενώ εκείνος γύριζε το θρίλερ «Seven» το 1994 και άρχισε να βγαίνει μαζί του λίγο αργότερα, πριν αρραβωνιαστούν το 1996.

«Είπαμε κάπως “γεια”, στο πλατό, και ήταν σαν μεγάλος έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήταν τρελό», θυμάται η Πάλτροου, 50 ετών, στην παρουσιάστρια του podcast, Άλεξ Κούπερ.

Η Πάλτροου τερμάτισε τον αρραβώνα το 1997, αφού συνειδητοποίησε ότι εξακολουθούσε να ανακαλύπτει τον εαυτό της και ένιωθε ότι ήταν πολύ νέα για να παντρευτεί.

«Είχα πολλή εξέλιξη να κάνω, κοιτάζοντας πίσω εκ των υστέρων. Από πολλές απόψεις, δεν άρχισα πραγματικά να ανακαλύπτω πλήρως τον εαυτό μου μέχρι τα 40 μου», εξήγησε η πρωταγωνίστρια του κινηματογραφικού φραντσάιζ «Iron Man».

«Νομίζω ότι ήμουν πραγματικά παιδί, πολύ περισσότερο από πολλούς νέους ηλικίας 22 ή 23 ή 24 ετών που θα συναντούσα τώρα».

Η δημιουργός της Goop είπε ο χωρισμός ότι ήταν η σωστή κίνηση, αλλά και πάλι ήταν «εντελώς αποκαρδιωμένη».

Το 1997, η Πάλτροου ξεκίνησε μια σχέση με τον Μπεν Άφλεκ, προτού χωρίσουν οριστικά το 2000.

γκουίνεθ πάλτροου: ο μπραντ πιτ ήταν ο πιο ρομαντικός, ο μπεν άφλεκ ο πιο αστείος

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια του podcast υπέβαλε την αμερικανίδα σταρ σε ένα κουίζ «Brad or Ben», στο οποίο η Πάλτροου ρωτήθηκε ποιος ήταν ο πιο ρομαντικός, ποιος ήταν πιο πιθανό να την κάνει να γελάσει και το πιο σημαντικό, ποιος φιλούσε καλύτερα.

Η Πάλτροου είπε ότι από τους δύο άνδρες, ο Πιτ ήταν ο πιο ρομαντικός, καθώς και ο καλύτερος ηθοποιός, ενώ ο Άφλεκ ήταν ο πιο αστείος.

Σύμφωνα με την ίδια, αμφότεροι φιλούσαν καλά.

Στη συνέχεια η Πάλτροου ρωτήθηκε ποιος ήταν καλύτερος στο κρεβάτι.

«Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο. Γιατί με τον Μπραντ υπήρχε μια μεγάλη χημεία, ήταν έρωτας ζωής εκείνη την εποχή. Ο Μπεν ήταν τεχνικά εξαιρετικός», συμπλήρωσε η Πάλτροου.

Διαβάστε ακόμη: