Η Γκουίνεθ Πάλτροου έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο Bustle, η οποία συνοδεύτηκε από μια πολύ εντυπωσιακή και σέξι φωτογράφιση.

Αφορμή της συζήτησης στάθηκε το επερχόμενο λανσάρισμα των νέων προϊόντων της Goop, με ημερομηνία κυκλοφορίας στις 22 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μια σειρά προϊόντων φροντίδας του δέρματος και συμπληρωμάτων ευεξίας σε οικονομικές τιμές, ένα τονωτικό γλυκολικού οξέος και έναν ορό ματιών βιταμίνης.

Σκοπός της Πάλτροου άλλωστε ήταν να φέρει την Goop Beauty, ένα premium brand. Βέβαια, στη συνέντευξή της ανέλυσε και άλλα θέματα όπως τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Κρις Μάρτιν, τα παιδιά της αλλά και την ίδια. Στην ερώτηση μάλιστα «πώς ήταν να είσαι 50» η Γκουίνεθ Πάλτροου απάντησε «Ανησυχούσα ότι θα ένιωθα πολλή θλίψη ή φόβο όπως είχα στα 40, ωστόσο, δεν το είχα καθόλου στα 50. Έλεγα: “Αγαπώ τους φίλους μου. Αγαπώ τον άντρα μου. Αγαπώ τα παιδιά μου. Ναι, η δουλειά μου είναι δύσκολη. Αλλά αυτό είναι καλό”. Δεν δίνω δεκάρα τι λέει κάποιος για μένα, σκέφτεται για μένα, αυτή είμαι. Ένιωσα ότι τα 50 ήταν μια εμβάθυνση στον εαυτό μου. Και, προφανώς, αυτό συνεχίζει να βελτιώνεται».

H Γκουίνεθ Πάλτροου στο εξώφυλλο του Bustle -Με κόκκινα εσώρουχα Gucci

Η ηθοποιός πόζαρε στον φακό της Ellen von Unwerth με σέξι διάθεση -και look- αποδεικνύοντας πως η ηλικία της είναι μονάχα ένα νούμερο. Φωτογραφήθηκε με μια κατακόκκινη ημιδιάφανη ολόσωμη φόρμα και κόκκινα εσώρουχα Gucci κοσμήματα Tiffany & Cο και παπούτσια Ferragamo.

Gwyneth Paltrow Opens Up About Aging and Social Media

Σε άλλα φωτογραφικά καρέ την είδαμε με top του οίκου Schiaparelli και κοσμήματα , Calle Del Mar briefs ενώ σε επόμενες φωτογραφίες της ποζάρει με ρούχα και παπούτσια Saint Laurent by Anthony Vaccarello, Patricia von Musulin σκουλαρίκια και Tiffany & Co. κολιέ.

Όσο για το διαζύγιό της και τα παιδιά της, η Γκούινεθ Πάλτροου είπε μεταξύ άλλων: «Ήμουν πολύ επιβαρυμένη από την ιδέα ότι δεν μπορώ να χωρίσω και θα είναι αποτυχία, και αυτό δεν είναι το σωστό για τα παιδιά και όλα αυτά. Με βάραινε πάρα πολύ».

Gwyneth Paltrow: Ποζάρει με εσώρουχα και είναι απλά εντυπωσιακή | ΣΚΑΪ

«Τα παιδιά μου είναι υπέροχα. Είναι γειωμένοι αλλά ο Chris Martin και εγώ πραγματικά δεν θέλαμε να βιώσουν το διαζύγιο ως τραύμα. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, φυσικά, αλλά δεν θέλαμε να νιώσουν ποτέ στη μέση, ή ότι ο ένας από εμάς “χτυπούσε” τον άλλο» και συνέχισε με μια αποκάλυψε για εκείνη την εποχή «Την εποχή που ήξερα πως θέλω διαζύγιο πήρα την απόφαση να μιλήσω με ανθρώπους, ενήλικες, που είχαν χωρισμένους γονείς. Όλοι τους είπαν πως δεν τους ένοιαζε που χώρισαν οι γονείς τους αλλά το γεγονός ότι δεν μιλούσαν μεταξύ τους, ότι δεν μπορούσαν και οι δύο να καθίσουν σε ένα τραπέζι για τα γενέθλιά τους. Είπαν ότι αυτό ήταν το πιο απαίσιο πράγμα και σκεφτόμουν: “Αυτό δεν πρόκειται ποτέ να κάνω”. Και πραγματικά δεν το κάναμε».

Διαβάστε ακόμη: