Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος αφηγήθηκε ένα περιστατικό με έναν ομοφυλόφιλο φίλο του σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου.

Ο επιχειρηματίας αρχικά ανέφερε: «Μεγάλωσα μέσα στην πιάτσα, στο Μεταξουργείο. Παρακολούθησα όλη αυτή τη σταδιοδρομία που έγινε με τους ομοφυλόφιλους, με τις αδελφούλες, με το αδελφάτο, αυτό το κίνημα, το οποίο εμένα, και στο μαγαζί μου μέσα είχα και φίλους είχα και στο σπίτι μου έμπαιναν».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα σου πω περιστατικό με έναν φίλο μου, μεγάλο ζεν πρεμιέ στην Ελλάδα. Το ήξερα ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Και μια ημέρα με έπιασε και με φίλησε στο στόμα ξαφνικά. Μέχρι να προλάβω, του έχωσα μια κλωτσιά του κε**τά εκεί στις σκάλες. Ξεφτιλίστηκα, μπήκα μέσα και πλενόμουν με νερό».

Σε άλλο σημείο, αναφορικά με το σπίτι που κινδυνεύει να χάσει από κατάσχεση ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος δήλωσε: «Μετά το μνημόνιο το επάγγελμά μου είχε τεράστια κάμψη. Δεν είχα κάνει σωστή διαχείριση των οικονομικών μου.

Μου έχει μείνει μια ελπίδα, το δικαστικό σώμα. Έχω κάνει κάποια δικαστήρια και αναμένω τα αποτελέσματα. Ό,τι και να γίνει θα το δεχτώ.

Θα βρω έναν άνθρωπο να το πάρει και να πάρει το κράτος στα λεφτά, γιατί δεν χρωστάω σε ιδιώτες, χρωστάω στο κράτος. Δεν θέλω να λένε ότι ο Αργύρης δεν πλήρωσε».

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Ποιος είναι ο γνωστός επιχειρηματίας

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος είναι ο επιχειρηματίας που έχει σημαδέψει την αθηναϊκή νύχτα.

Μια από τις πολλές ιστορίες που έχει να κάνει με την πορεία του Αργύρη Παπαργυρόπουλου μέσα στη νύχτα, έχει για πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου, τον καιρό που μόλις είχε εκλεγεί πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με αυτή ο Ανδρέας Παπανδρέου μαζί με τον Γιώργο Κατσιφάρα και λίγους φίλους κλείνει τραπέζι στην θρυλική «Αθηναία».

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος θέλοντας να τον περιποιηθεί δεν του δίνει απλά το πρώτο τραπέζι, αλλά με το που κάθεται η παρέα στέλνει αμέσως σαμπάνιες.

Ο Ανδρέας του γνέφει και μόλις ο επιχειρηματίας στέκεται από πάνω του λέει χαμογελαστός: «Τι είναι αυτά ρε; Φέρε μας κανένα ουίσκι να πιούμε».

Η επιθυμία του πραγματοποιείται άμεσα και η παρέα μετά από λίγη ώρα δείχνει να απολαμβάνει τη βραδιά, εν αντιθέσει με τον Παπαργυρόπουλο, ο οποίος ταράζεται από ένα απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο μαγαζί.

Πηγαίνει αμέσως στο πρωθυπουργικό τραπέζι, ενημερώνει τον Ανδρέα Παπανδρέου για το τηλεφώνημα και ακολουθεί ένας απολαυστικός διάλογος με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να ρωτάει ατάραχος:

  • «Το έχεις ασφαλίσει το μαγαζί;».
  • «Όχι πρόεδρε…».
  • «Κακό του κεφαλιού σου τότε, γιατί εγώ δεν φεύγω!».

Δεν ήταν ο μόνος διάσημος πελάτης. Ξένοι και εγχώριοι σταρ, πολιτικοί, επιχειρηματίες και εφοπλιστές συγκαταλέγονται στο πάλαι ποτέ υψηλό πελατολόγιο του επιχειρηματία με την μυθιστορηματική ζωή. Πώς αλλιώς να την χαρακτηρίσει κανείς; Από τα παιδικά χρόνια με τη γιαγιά, το νυχτερινό σχολείο, την τεχνική σχολή και το μπάρκο στα καράβια μέχρι την νύχτα που πήγε αυτόφωρο για χάρη της Σάρον Στόουν-τότε που βασίλευε το ωράριο Παπαθεμελή, ο Παπαργυρόπουλος έζησε τρελές αλλά και άγριες νύχτες.

Μια από τις τρελές νύχτες ήταν τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου μπήκε σε μια «Αθηναία» κατάμεστη από Νεοδημοκράτες λόγω του χορού που είχαν, κάτι που ουδόλως πτόησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Και μπορεί στην αρχή οι «γαλάζιοι» θαμώνες να πάγωσαν, στη συνέχεια όμως τον χειροκρότησαν, ενώ δυο-τρεις βουλευτές που ήταν παρόντες στην εκδήλωση έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι.

Διαβάστε ακόμη: