Θέλουν να το παίξουν σκληρά απέναντι στους Ολλανδούς οι Μπακοκαυμενάκηδες, όπως διαρρέει το σύστημα επικοινωνίας που έχουν στήσει.

Βλέπετε μετά από την διατριβή στο Ντουμπάϊ, στα τράνζιτ πετρέλαια και στο σπάσιμο του εμπάργκο στην Βενεζουέλα, οι Αρκάδες επιχειρηματίες αυτοπαραμυθιάστηκαν ότι έγιναν παράγοντες!!!

Και αφού πρώτοι απ’ όλους πούλησαν στη γενική συνέλευση τον σύμμαχο τους και στενό τους φίλο  Σάκη  Καλλιτσάντση , όπου τον άδειασαν 2 φορές παρά τις υποσχέσεις που είχαν δώσει, έκλεισαν το μάτι στους Ολλανδούς και πήγαν με τα …«νερά» τους. Όπως κάνουν δηλαδή στα διεθνή ύδατα έξω από τα Εμιράτα…

Τώρα λοιπόν, εκ των υστέρων, αφού οι Ολλανδοί κέρδισαν και αφού τους έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι, τους αγνόησαν και τους υποτίμησαν στον υπέρτατο βαθμό, οι Μπακοκαυμενάκηδες είπαν να σηκώσουν το γάντι και να παίξουν το παιχνίδι σκληρά.

Πιστεύοντας πως το σκληρό ροκ απέναντι στους Ολλανδούς και το νέο ΔΣ του Ελλάκτωρα θα… φοβίσει και θα εξαναγκαστούν οι νέοι ιδιοκτήτες να συμβιβαστούν: να εξαναγκαστούν να αγοράσουν δηλαδή το ποσοστό των Μπακοκαυμενάκηδων το οποίο το καλοκαίρι θα φτάσει το 26%, σε τιμή υψηλή!

Και για το λόγο αυτό άρχισαν τις επιστολές και τα εξώδικα προς τον πρόεδρο του Ελλάκτωρα Γ. Μυλωνογιάννη και το ΔΣ του ομίλου, σχετικά με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στη γενική συνέλευση, απειλώντας με αγωγές!

Είναι προφανές για τους καλά γνωρίζοντες ότι οι Μπακοκαυμενάκηδες που δεν είχαν να δώσουν ούτε 500 ευρώ το καλοκαίρι στους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Αστέρα Τρίπολης, ούτε τα λεφτά έχουν, ούτε την επιρροή και παρέμβαση στο σύστημα για να απειλήσουν τους Ολλανδούς και το νέο ΔΣ του Ελλάκτωρα όπου συναθροίζονται εκτός των άλλων και πρόσωπα που συνδέονται  άμεσα με το Μαξίμου αλλά και με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Μπακοκαυμενάκηδες αγοράζουν με …δόσεις τις μετοχές των Καλλιτσάντσηδων που είχαν δοθεί εγγύηση στην Farallon. Και επί της ουσίας οι Αρκάδες θα αποκτήσουν το ποσοστό αυτό που θα αγγίξει το 26% με δανεικά από το κερδοσκοπικό fund.

Για να μην κοροϊδευόμαστε λοιπόν, οι Μπακοκαυμενάκηδες είναι «μπροστινοί» της Farallon! Παίζουν ξεκάθαρα, το παιχνίδι της και αποσκοπούν με κάθε τρόπο και με κάθε πίεση που θα ασκήσουν σε όσο το δυνατόν υψηλότερη τιμή πώλησης στους Ολλανδούς των μετοχών αυτών!

Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαιες….