Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με την οποία ζητά να αναβληθεί η έκτακτη γενική συνέλευση της Ελλάκτωρ που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 27/1, κατέθεσε η Invesco των εφοπλιστών Γ. Καϋμενάκη και Δημ. Μπάκου.

Ειδικότερα, η Invesco, μέτοχος της Ελλάκτωρ, ζητά την αναβολή της γενικής συνέλευσης έως ότου αποφασίσει η Επιτροπή Ανταγωνισμού αν υπάρχει συγκέντρωση ή όχι στην περίπτωση που αναλάβει την διοίκηση της εταιρείας το Δ.Σ. που προτείνει η Reggeborgh.

Η αίτηση θα εκδικαστεί το πρωί της Τετάρτης, πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης μετόχων που έχει προγραμματιστεί για τις 11 π.μ.

Επιβεβαιώνει η Ελλάκτωρ

Με ανακοίνωσή της η Ελλάκτωρ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για το αίτημα της Invesco.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, σε συνέχεια δημοσιευμάτων, η εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. γνωστοποιεί ότι νωρίτερα σήμερα η εταιρεία INVESCO FINANCE S.A., μέτοχος 5,0002% του συνόλου των μετοχών της εταιρείας, κατέθεσε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με αυτοτελές αίτημα προσωρινής διαταγής κατά της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. ζητώντας την αναβολή της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, η οποία έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα την Τετάρτη 27.1.2021. Η συζήτηση για το αίτημα προσωρινής διαταγής έχει οριστεί για την Τετάρτη 27.1.2021 και ώρα 9:00 στο Πρωτοδικείο Αθηνών.