Μέσα στα αυτοκίνητά τους με rapid test θα μπορούν να εξεταστούν για κορωνοϊό οι δημότες του Περιστερίου, αύριο Τετάρτη και οι δημότες Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, την Πέμπτη.

Όσον αφορά το Δήμο Περιστερίου οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid covid-19 test) θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 στο πάρκινγκ του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου (Αγ. Βασιλείου 62), ώρες 10 το πρωί με 3 το μεσημέρι. To τεστ μπορούν να κάνουν αποκλειστικά μόνο επιβαίνοντες μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) ή οποιοδήποτε άλλο όχημα (μηχανή, ποδήλατο, πατίνι), δεν επιτρέπεται σε πεζούς.

Ενώ αντίστοιχα, για το Δήμο Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη, επίσης θα μπορούν να κάνουν το τεστ μόνο επιβαίνοντες σε οχήματα, ίδιες ώρες (10:00 με 15:00) στη διασταύρωση των οδών Αθηνάς και Σπυρίδωνος. Η προσέλευση στον χώρο διενέργειας των τεστ θα γίνεται από τη οδό Αθηνάς, ενώ από τον δήμο παρακαλούνται οι δημότες, οι οποίοι δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ, να αποφύγουν την κυκλοφορία στις ανωτέρω οδούς.

Για το τεστ πρέπει να δοθούν: Ταυτότητα, ΑΜΚΑ, Αριθμός Κινητού Τηλεφώνου. Μέγιστος αριθμός επιτρεπόμενων επιβατών 3 άτομα ενώ για τη μετακίνησή σας, για το Drive – Through Covid-19 test στέλνετε sms στο 13033, κωδικός 1.