Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αρνητικός στο τεστ που έκανε σήμερα για τον κορωνοϊό, κάτι το οποίο γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω Instagram story στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης έγραψε «Στα καλά νέα της ημέρας», αναρτώντας μια φωτογραφία με το αρνητικό rapid test που υπεβλήθη, προαναγγέλλοντας έτσι την επιστροφή στα καθήκοντά του, καθώς σε 20 ημέρες θα διεξαχθούν οι δεύτερες εθνικές εκλογές για φέτος.

Υπενθυμίζεται ότι στις 2/6 ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε ανακοινώσει ο ίδιος ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, ακυρώνοντας όλες του τις περιοδείες, αλλά και το προγραμματισμένο ταξίδι του με τον γιο του στο Άγιο Όρος.

«Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα, έχουν ενίοτε όμως και ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ Covid, είμαι θετικός, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες ημέρες στην οικία μου. Δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος, όπως σχεδίαζα. Δεν πειράζει, εκεί θα είναι όμως, να πάμε σε μια άλλη ευκαιρία, αλλά βέβαια TikTok πάντα θα μπορώ να κάνω, οπότε περιμένετε το επόμενο βίντεό μου», έλεγε στο βίντεο που ανέβασε.

Όμως, σήμερα μέσω Instagram ανακοίνωσε πως είναι αρνητικός.

Διαβάστε περισσότερα