Σοβαρές εξελίξεις, κινητικότητα και σκοπιμότητες χαρακτηρίζουν 4 υποθέσεις μεγάλου ενδιαφέροντος για την οικονομία, το Χρηματιστήριο, την κοινωνία, το δημόσιο συμφέρον!

Με τις οποίες θα ασχοληθούμε εκτενώς μέσα από την δημοσιογραφική έρευνα παρουσιάζοντας σας όλες τις πτυχές, τα σκοτεινά σημεία και τις σκοπιμότητες!

Οι 4 υποθέσεις μεγάλου ενδιαφέροντος

Πρόκειται πρώτον, για τα όσα εξελίσσονται σε προσκήνιο και παρασκήνιο γύρω από την υπόθεση της Folli follie και των προφυλακισμένων Κουτσολιούτσων, η πρόθεση των οποίων να ανοίξουν στόματα και να σπάσει η σιωπή πιάνει …τόπο! Οι αποκαλύψεις θα συνταράξουν!!!

Δεύτερον, για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΥΔΑΠ και τις προτεραιότητες που δίνει η διοίκηση της, καθώς στην πράξη καταδεικνύεται ότι δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός για έκτακτες ανάγκες, άφησαν τα αντλιοστάσια χωρίς γεννήτριες με αποτέλεσμα όλη η βόρεια Αττική να αντιμετωπίζει προβλήματα υδροδότησης! Προφανώς Σαχίνης και τα λοιπά καλά παιδιά έχουν άλλες ασχολίες και δουλειές να κάνουν…

Τρίτον, για την πραγματική σκοπιμότητα πίσω από την εμμονή για τη δημιουργία Bad bank.

Τέταρτον, για τις σκοπιμότητες του Δημάρχου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και τις πραγματικές του προθέσεις πίσω από τις πρόσφατες ενέργειες του σχετικά με τα ατακτοποίητα ακίνητα της Εκκλησίας στη Βουλιαγμένη που βγήκαν στο σφυρί από την εκκλησία!