Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν σήμερα στα Σπάτα, μετά από το διήμερο ρεπό και μετά την ισοπαλία του Σαββάτου με την Λαμία.

Φυσικά στο προπονητικό κέντρο τους περίμενε ο Ματίας Αλμέιδα και θα τους αναλύσει αυτά που έγιναν λάθος και όσα πήγαν στραβά στο αγωνιστικό κομμάτι. Όμως τους περίμενε στα Σπάτα και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

Ο Γιώργος Κοσμάς γνωστοποίησε στους ποδοσφαιριστές πως το ύψος του προστίμου που τους έχει επιβληθεί, είναι 350 χιλιάδες ευρώ.

Είναι το πρόστιμο που είχε επιβάλλει ο Μάριος Ηλιόπουλος στους παίκτες της ΑΕΚ μετά την ήττα από τη Νόα στο πρώτο ματς και το είχε ανακοινώσει ο ίδιος μέσα στα αποδυτήρια.

Βεβαίως υπήρχε η ευκαιρία κυρίως στην ευρωπαϊκή ρεβάνς, το πρόστιμο αυτό ενδεχομένως να σβηστεί μ’ ένα άλλο αποτέλεσμα. Ίσως και με δυο νίκες στο πρωτάθλημα. Όμως τελικά το πρόστιμο παρέμεινε και προσδιορίστηκε και το ύψος του.

Πάντως ο Γιώργος Κοσμάς μετέφερε στους ποδοσφαιριστές και μήνυμα από τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ. Αυτό που ο Μάριος Ηλιόπουλος ήθελε να μεταφερθεί στους παίκτες, είναι ότι περιμένει αφοσίωση και επαγγελματισμό και πως η διοίκηση θα είναι δίπλα τους για ότι χρειαστούν, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ακόμη: