Για να ξέρετε …1)

Επειδή διαβάζω μια προσπάθεια να εμφανιστεί μέσα από συγκεκριμένα ΜΜΕ, ως δήθεν εγκέφαλος του καρουσέλ των εικονικών τιμολογίων, ένας γνωστός επιχειρηματίας και παράγων του ποδοσφαίρου, σας διαβεβαιώ ότι πρώτον η πραγματικότητα είναι διαφορετική, όπως άλλωστε προκύπτει μέσα από σοβαρή και όχι στο πόδι υπό το καθεστώς των σκοπιμοτήτων, ανάγνωση του πορίσματος της Αρχής για το ξέπλυμα! Δεύτερον, κρατήστε μια επιφύλαξη για τα ονόματα που ακούγονται και εκείνα που πιθανόν να προκύψουν μέσα από τον έλεγχο! Τρίτον και κυριότερον: Το «κάρφωμα» στις Αρχές φέρεται έκανε τοπικός μικροεργολάβος και διαχρονικός νταραβεριτζής πρώην Περιφεριάρχη! Προφανώς δεν αντελήφθη ότι με την ενέργεια αυτή άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για τον βίο και την πολιτεία του… Αλλά και για το σύνολο των κοινών και κρυφών μπίζνες, αναθέσεων και προμηθειών…

Για να ξέρετε …2)

Επειδή στην πιάτσα σε μόνιμη βάση ακούμε να λέγεται ή να γράφεται για τα υπερκέρδη που αποκομίζουν κάποιοι «παίκτες» του Χρηματιστηρίου, λόγω βαθιάς εμπειρίας περίπου 35 ετών στην χρηματιστηριακή αγορά, από το 1990 έως και σήμερα, σας διαβεβαιώ ότι είναι άλλο τα Λογιστικά Κέρδη, βάσει της τιμής που γράφει το ταμπλό, πραγματικά ή εικονικά και άλλο τα Κέρδη που μπαίνουν στην Τσέπη και είναι απτά! Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στο real estate!

Για να ξέρετε…3)
Στην συνεδρίαση της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου θα συζητηθεί και θα εγκριθεί το ενημερωτικό δελτίο για το νέο placement της Εθνικής τράπεζας και όχι την Παρασκευή όπως αρχικά είχε ακουστεί!

Διαβάστε ακόμη: