Zόζεφιν μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της στο διαζύγιο των γονιών της και πώς το διαχειρίστηκε.

Η τραγουδίστρια αρχικά ανέφερε: «Ήμουν 7 ετών. Κανένα παιδί δεν αισθάνεται ωραία, όταν χωρίζουν οι γονείς του. Θυμάμαι όμως, ότι καταλάβαινα πως αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν ήθελαν να είναι μαζί».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Εμένα πιο πολύ μου έλειπε να περνάω κοινό χρόνο και με τους δύο, γιατί ουσιαστικά μεγαλώσαμε μαζί. Οι γονείς μου παντρεύτηκαν πολύ νέοι, στα 18 τους. Όταν χώρισαν, ο μπαμπάς μου ήταν 25 ετών, αλλά τον έβλεπα συνέχεια».

Για τα ετεροθαλή αδέρφια της, η Ζόζεφιν πρόσθεσε: «Ο μπαμπάς μου ξαναπαντρεύτηκε δύο χρόνια, αφότου χώρισαν με τη μητέρα μου και απέκτησε την Ειρήνη, η οποία είναι 25 ετών. Ο αδερφός μου, ο Ερρίκος που είναι 15 χρονών, είναι από τον δεύτερο γάμο της μαμάς μου. Είμαστε πολύ αγαπημένοι οι τρεις μας».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Μου αρέσει να βρισκόμαστε όλοι μαζί, να είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια. Όποτε μπορώ, επιδιώκω να βλεπόμαστε με τα αδέρφια μου και πάντα ακούω τη γνώμη τους».

Ζόζεφιν: Όταν είμαι ερωτευμένη δίνω δεύτερες ευκαιρίες, θεωρώ ότι με τη συζήτηση λύνονται τα πάντα

Τι αποκάλυψε η Ζόζεφιν για τον Νίκο Βέρτη;

Διαβάστε ακόμη