Μάνος Δασκαλάκης: «Θέλω να μάθω τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά»

Μέσα από την τελευταία του δημόσια δήλωση, ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται να παίρνει αποστάσεις από τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο Μάνος Δασκαλάκης είπε πως δεν κρύβεται, δεν είναι εξαφανισμένος, ενώ παράλληλα δήλωσε πως θέλει να μάθει την αλήθεια.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου εμφανίστηκε στα γραφεία της εφημερίδας «Μπαμ», καθώς έχει έρθει στην Αθήνα, για να λάβει γνώση της δικογραφίας.

Ερωτηθείς τι θα κάνει από δω και πέρα, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την κατηγορία ότι εκείνη σκότωσε την 9χρονη κόρη τους Τζωρτζίνα με τη χρήση κεταμίνης, είπε: «Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

Στο απόσπασμα από τη συνέντευξη που θα δημοσιευθεί αύριο, ο Μάνος Δασκαλάκης λέει: «Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά. Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου χρόνια θα φτάσω και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια. Δεν έχω κανέναν άλλο λόγο. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι».

Και πρόσθεσε: «Έλεγα σε κάθε θάνατο μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Εάν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα πως θα φτάσει αυτή η στιγμή».

«Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Ακόμα και τώρα θα πω ότι θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά», καταλήγει.

Μάνος Δασκαλάκης: «Θέλω να μάθω τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά» - Τα αναπάντητα ερωτήματα του πατέρα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζήτησε να βρει έναν άνθρωπο για να κάνει κακό στον άνδρα της

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνα. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1, ένας άνδρας που εργάζεται ως ασφάλεια υψηλών προσώπων, υποστήριξε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου τον προσέγγισε και ζήτησε προστασία, καθώς δεχόταν απειλές.

Ο άνδρας, που μίλησε υπό τον όρο της προφύλαξης της ανωνυμίας του, σημείωσε ότι προτίθεται να καταθέσει στις Αρχές για όλα όσα γνωρίζει και αποκάλυψε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, ανέφερε ακόμη πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον ρώτησε εάν έχει κάποιον γνωστό στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ώστε να μάθει για την πρόοδο στην έρευνα για τον θάνατο της κόρης της, για τον οποίο πλέον είναι κατηγορούμενη, ενώ ρώτησε και εάν ισχύει πως όποιος οδηγείται για κατάθεση – ανάκριση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών σπάει μέσα σε 15 λεπτά της ώρας.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ακόμη πως στο δεύτερο ραντεβού που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η κατηγορούμενη ως παιδοκτόνος, του ζήτησε να βρει έναν άνθρωπο «για να κάνει κακό στον άνδρα της, να του επιτεθεί και να τον τραυματίσει, ώστε να μην μπορεί να εργαστεί και να βιοποριστεί στην Αθήνα και έτσι να αναγκαστεί να γυρίσει στην Πάτρα».

Όπως ανέφερε ο καταγγέλλων, της απάντησε πως δεν γνωρίζει τέτοιους ανθρώπους και ότι η δουλειά του είναι να προστατεύει ανθρώπους από τέτοιους κινδύνους.

Ακόμη, αίσθηση προκαλούν όσα μετέφερε ο άνδρας ότι του είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον πατέρα των τριών νεκρών σήμερα παιδιών τους, Μάνο Δασκαλάκη, αποδίδοντας σε εκείνη την φράση «αν “πέσω” σε αυτήν την υπόθεση, θα τον πάρω μαζί μου»

«Πιστεύω ότι ο Μάνος κάτι γνωρίζει», ανέφερε στην συνέντευξη του στον ΑΝΤ.

Ο άνδρας, ερωτηθείς για την εικόνα που αποκόμισε από τις επαφές του με την Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε πως η γυναίκα «είχε πλήρη γνώση της κατάστασης, ήταν πλήρως συνειδητοποιημένη και ήρεμη. Δεν ήταν άνθρωπος που είχε χάσει τρία παιδιά. Είδα έναν άνθρωπο που δεν φοβάται, δεν είχε αίσθηση κινδύνου».

Tα παραπλανητικά μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στους γιατρούς

Αποτροπιασμό προκαλούν οι συνεχείς αποκαλύψεις για το πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, βρίσκεται αντιμέτωπη με τη βαριά κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της. Η 33χρονη κατηγορούμενη, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε το παραπλανητικό SMS που έστελνε η 33χρονη στους γιατρούς κάνοντας ψευδή έκκληση για βοήθεια. Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου λίγα 24ωρα πριν από τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, στις 29 Ιανουαρίου 2022 στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» με τη χρήση της δηλητηριώδους ουσίας κεταμίνη έστελνε μηνύματα στους γιατρούς.

Τις ίδιες ημέρες είχε στείλει άλλο SMS που απέδιδε τα ανεξήγητα επεισόδια υγείας που φαίνεται ότι η ίδια προκαλούσε στην Τζωρτζίνα σε «πυρετικά κύματα που κάνει λόγω νευρολογικής φύσεως».

Μεταξύ άλλων, όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η 33χρονη εξέφραζε αγωνιώδη ερωτήματα για τις βραδυκαρδίες και τις άλλες καρδιακές αρρυθμίες που παρουσίαζε το παιδί, και ενώ βεβαίως η εννιάχρονη, όπως αποδείχθηκε, δεν είχε οποιοδήποτε καρδιολογικό πρόβλημα.

Μάλιστα, η 33χρονη σε επικοινωνία της με τους γιατρούς επισήμαινε μετ’ επιτάσεως ότι «πρέπει να βρούμε από τι πέφτει το οξυγόνο».

«Παρακαλούσε να μάθει γιατί πέφτει το οξυγόνο της Τζωρτζίνας και ζητούσε επίμονα εξήγηση», τόνισε ο κ. Λαμπρόπουλος.

Λέγοντας χαρακτηριστικά σε γιατρούς «μη σας νοιάζει για μένα και τη συμπεριφορά μου, εγώ είμαι παγοκολόνα»

Δείχνοντας χαρακτηριστική ψυχραιμία μετά τον θάνατο και της Τζωρτζίνας στο «Αγλαΐα Κυριακού», όπου μάλιστα είχε ρωτήσει θεράποντες ιατρούς (από άλλο νοσοκομείο) αν μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί η ίδια τα υπνωτικά κι άλλα χάπια που χορηγούνταν στο κορίτσι που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή λίγες ώρες νωρίτερα.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι όλα αυτά τα βασανιστικά για την άτυχη Τζωρτζίνα συμβάντα σε διάφορα νοσοκομεία ήταν μια φονική σκηνοθεσία από τη μητέρα της στην προσπάθεια να δικαιολογήσει τον αιφνιδιαστικό θάνατο της κόρης της από ανακοπή.

Υπενθυμίζεται ότι νέα δεδομένα έφερε στο «φως» η χθεσινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ». Μάρτυρας αποκάλυψε στην εκπομπή πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί με την Τζωρτζίνα, έθαψε και το τάμπλετ της. Το γεγονός επιβεβαιώθηκε και από τους υπεύθυνους του γραφείου τελετών. Ενημερώθηκαν αμέσως οι Αρχές για έρευνα μήπως η «ταφή» του τάμπλετ δεν ήταν τυχαία και εκεί μέσα ίσως κρύβονται σοβαρά στοιχεία.

Σε κουβέντα που είχε με την Αγγελική Νικολούλη, η αδερφή της κατηγορούμενης, Δήμητρα, τόνισε πως δεν δέχεται με τίποτα πως η αδελφή της διέπραξε αυτό το έγκλημα. «Δηλαδή τι πιστεύεις; Ότι οι γιατροί χορήγησαν την φονική ουσία στην Τζωρτζίνα;», τη ρώτησε η δημοσιογράφος για να απαντήσει ότι η ίδια θα κάνει τη δική της έρευνα για να βρει την αλήθεια.

Η μητέρα της που βρισκόταν δίπλα της φώναζε να ερευνηθεί το περιβάλλον του «κυρίου Δασκαλάκη», όπως ανέφερε τον σύζυγο της κόρης της.

«Η μητέρα της που ήταν στο σπίτι, δεν ήθελε να βγει στον αέρα. Σεβαστό και στην κατάσταση που ήταν η μητέρα, δεν θα έπρεπε να βγει. Δεν πρέπει να εκτεθεί μία μάνα τώρα. Αυτό που μου ζήτησε να μεταφέρω είναι να ψάξει η ασφάλεια και την πλευρά του κύριου Δασκαλάκη. Κύριο Δασκαλάκη εννοούν τον μέχρι χθες Μάνο, τον άντρα της. Να ερευνήσει η ασφάλεια την πλευρά του κύριου Δασκαλάκη και να απαντήσει αυτός πως μπορεί να βρέθηκε η ουσία στην καημένη Τζωρτζίνα. Δεν θέλει να κατηγορήσει κανέναν», ειπώθηκε στην εκπομπή.

Ζωντανά οι εξελίξεις - Ρούλα Πισπιρίγκου: Mαζί με την Τζωρτζίνα, έθαψε και το τάμπλετ της

Πιθανή η εκταφή της Τζωρτζίνας – Που στρέφονται οι αστυνομικές αρχές

Δεν έχουν τελειωμό οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τη μητέρα τους, να συλλαμβάνεται την Τετάρτη, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση στην 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα.

Οι αστυνομικές Αρχές αναμένουν την εισαγγελική εντολή για την εκταφή της Τζωρτζίνας, προκειμένου να ανασύρουν το τάμπλετ που φαίνεται ότι βρίσκεται μέσα στο μνήμα του 9χρονου κοριτσιού και το οποίο μαρτυρίες αναφέρουν πως τοποθέτησε εκεί η μητέρα του, Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών, όταν θα έχουν στην κατοχή τους το tablet θα το αποστείλουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για την υπόθεση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η πληροφορία για το tablet έγινε γνωστή αργά το βράδυ της Παρασκευής στην τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Μάρτυρας αποκάλυψε στην εκπομπή πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί με την Τζωρτζίνα, έθαψε και το τάμπλετ της. Το γεγονός επιβεβαιώθηκε και από τους υπεύθυνους του γραφείου τελετών.

Παράλληλα, το ενδεχόμενο να ζητήσει να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους σκέφτεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση στην 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, το εν λόγω θέμα τέθηκε επί τάπητος σε συνομιλία της 33χρονης με τον συνήγορο υπεράσπισης, με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα η 33χρονη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επειδή η 33χρονη αρνείται με κατηγορηματικό τρόπο όσα αποδίδονται σε βάρος της, της ετέθη κι εκείνη αμέσως αποδέχτηκε το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε δοκιμασία ανίχνευσης ψεύδους για να υποστηρίξει τα λεγόμενά της, αναφέρει ο Alpha.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία που της αποδίδεται, για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, δήλωσε ο συνήγορος της 33χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία. Παραπονείται ότι παλεύει μόνη της όλο αυτό το χρονικό διάστημα για να μπορέσει να αποκαλύψει τι συνέβη και οδήγησε σε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα. Προβάλει κάποιες αιτιάσεις τις οποίες θα ερευνήσουμε στο σύντομο χρόνο που έχουμε μέχρι τη Δευτέρα που πρόκειται να απολογηθούμε. Είναι μία διαδικασία που είναι χρονοβόρα. Θα ακολουθήσουν αποκαλύψεις. Έχει μακρύ δρόμο ακόμη η υπόθεση. Ερευνούμε κάποια πράγματα και κάποιες ενστάσεις και απορίες που διατύπωσε και η ίδια», δήλωσε στον Alpha ο δικηγόρος της 33χρονης που κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μέχρι τη Δευτέρα, οπότε και θα απολογηθεί.

Δεν προκύπτει γονιδιακό πρόβλημα στους γονείς των τριών παιδιών

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τρίτη ημέρα σιωπής

Όπως εκτιμούν Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., η κατηγορούμενη ίσως βρίσκει ψυχολογικό πάτημα σε όσους την εμπιστεύονται. Αυτοί δεν είναι άλλοι από το οικογενειακό της περιβάλλον, ενώ μέχρι και τη σύλληψη της έδειχνε με κάθε τρόπο ότι την απασχολούσε η δημόσια εικόνα της.

Ερωτήματα υπάρχουν και για την στάση των συγγενών της όπως της μητέρας και της αδερφής της, που την επόμενη μέρα από το επισκεπτήριο στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, μίλησαν δημόσια για ξυλοδαρμό της Ρούλας από Αστυνομικούς, κάτι το οποίο διαψεύστηκε.

Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν Αστυνομικοί, είναι ότι δεν ενδιαφέρονταν για δίωξη των υπεύθυνων για τον υποτιθέμενο αυτόν ξυλοδαρμό, αλλά ήθελαν να δημιουργηθεί ένα «νταβαντούρι».

Ζωντανά οι εξελίξεις - Ρούλα Πισπιρίγκου: Mαζί με την Τζωρτζίνα, έθαψε και το τάμπλετ της

Ηχητικό ντοκουμέντο με τη «μάνα» μετά την πρώτη απόπειρα

Το «Τούνελ» έφερε στο φως ένα σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο της ίδιας της «μητέρας» μέσα από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο, πριν η Τζωρτζίνα πάθει την ανακοπή που την άφησε παράλυτη.

Επικοινωνεί με τις φίλες της και λέει στην αρχή θλιμμένα:

«Μόλις πήγαμε να φύγουμε. Έκανε μία κρίση πάλι με εμετό, βήχει και την κράτησαν μέσα για να την ψάξουν κι άλλο».

Στο πίσω μέρος ακούγεται ο ήχος του μόνιτορ που παρακολουθούσε τους παλμούς της καρδιάς του άτυχου παιδιού μετά την πρώτη κρίση μέσα στο νοσοκομείο.

«Αυτοί δεν ξέρουν τι ψάχνουν (οι γιατροί). Έρχονται και με κοιτάνε με ένα ηλίθιο βλέμμα, σαν αυτό της αγελάδας. Το παιδί πάνιασε και σηκώθηκε μέσα στον ύπνο του από βήχα και μου φώναζε “μαμά δεν μπορώ, δεν μπορώ να ανασάνω” και να είναι κάτασπρο και να λέω έμεινε το παιδί. Κοίτα κακό που με έχει βρει εδώ μέσα με δαύτους».

Ζωντανά οι εξελίξεις - Ρούλα Πισπιρίγκου: Mαζί με την Τζωρτζίνα, έθαψε και το τάμπλετ της

Η δεύτερη απόπειρα

Μία μέρα μετά, Σάββατο 10 Απριλίου γύρω στα μεσάνυχτα φαίνεται ότι προσπάθησε για δεύτερη φορά να κόψει το νήμα της ζωής του παιδιού της. Η άμεση επέμβαση των γιατρών έσωσε την Τζωρτζίνα. Αποκαλυπτική είναι η σχετική μαρτυρία που ακούστηκε στο «Τούνελ».

«Της χορηγήσαμε οξυγόνο και ουσιαστικά συνήλθε από μόνη της. Αν δεν είχαμε κινηθεί έγκαιρα, αυτή η δύσπνοια που εμφάνισε, θα μπορούσε να οδηγήσει και σε κάτι σοβαρότερο ακόμα και πνευμονική συμφόρηση».

Για τη Ρούλα, που ρωτούσε στον αέρα της εκπομπής το λόγο που ήταν τόσο ανεβασμένα εκείνη την νύχτα τα λευκά αιμοσφαίρια της κόρης της, ο μάρτυρας ανέφερε πως κάτι τέτοιο συνέβη επειδή το παιδί βρισκόταν σε στρεσογόνο κατάσταση.

«Εμείς ιατρικώς σκεπτόμενοι το αντιμετωπίσαμε. Δεν μας πέρναγε τότε από το μυαλό πως κάτι άλλο συμβαίνει. Η ακτινογραφία δεν ήταν εντελώς καθαρή. Ήταν “φορτωμένη” όπως λέμε στη γλώσσα μας. Σε αυτό το επεισόδιο ήταν πάλι μπροστά η μητέρα. Το βράδυ της Κυριακής έγινε το σοβαρότερο που οδήγησε στην ανακοπή και στην τετραπληγία αφού η μητέρα καθυστέρησε να ειδοποιήσει τους γιατρούς. Με την εικόνα που έχουμε πλέον, μπαίνουν όλα στο κάδρο. Είδαμε ένα παιδί που δεν μιλούσε. Ήταν ζωηρό, αλλά μαγκωμένο. Μαζεμένο. Πρέπει να έβλεπε τον θάνατό της», κατέληξε ο μάρτυρας.

Ζωντανά οι εξελίξεις - Ρούλα Πισπιρίγκου: Mαζί με την Τζωρτζίνα, έθαψε και το τάμπλετ της

Ανοίγει ο φάκελος θανάτων και των δύο μικρότερων παιδιών 

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ανοίγει ξανά τους φακέλους των δύο μικρότερων αδελφών της 9χρονης, αναζητώντας κοινά στοιχεία με την υπόθεση που εξιχνιάστηκε.

Και οι δύο θάνατοι έχουν κοινά γνωρίσματα με το θάνατο της Τζωρτζίνας, όπως ότι επήλθαν μυστηριωδώς από ανακοπή καρδιάς,  κι ενώ δεν είχαν διαγνωστεί παθολογικά προβλήματα καθώς και ότι και τα δύο παιδιά κατέληξαν ενώ δεν υπήρχαν άλλοι μάρτυρες μπροστά.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις της Μαλένας, 3,5 ετών, που έγιναν στο ίδιο εργαστήριο με αυτές της Τζωρτζίνας, βγήκαν καθαρές, ενώ οι ιστολογικές καταλήγουν στο συμπέρασμα εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων, εύρημα που είναι συμβατό με θάνατο από ασφυξία. Αντίστοιχα είναι τα ευρήματα και σε ό,τι αφορά το θάνατο της μόλις 6 μηνών Ίριδας, καθώς οι τοξικολογικές εξετάσεις βγήκαν καθαρές ενώ από τις ιστολογικές διαπιστώθηκε ότι υπήρξαν αλλοιώσεις στα εγκεφαλικά κύτταρα που απαντώνται σε περιπτώσεις ασφυξίας.

Ζωντανά οι εξελίξεις - Ρούλα Πισπιρίγκου: Mαζί με την Τζωρτζίνα, έθαψε και το τάμπλετ της

«Η Ρούλα είναι κατηγορούμενη» λέει ο Μάνος Δασκαλάκης

«Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι».

Οι δηλώσεις αυτές, του Μάνου Δασκαλάκη έρχονται μετά τα όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου βάζοντας στο κάδρο τον σύζυγό της, αλλά και τον πατέρα του και παππού των παιδιών, περιγράφοντας συνομιλία που είχε μαζί του. Μπορεί να μην το είχε εκφράσει δημόσια η ίδια, όμως η κόντρα ανάμεσα στο ζευγάρι υπάρχει από καιρό .

Από την πλευρά του, το οικογενειακό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη απαντά σε αυτές τις κατηγορίες λέγοντας πως «Δεν μπορεί να συμβεί αυτό αφού ο πατέρας δεν ήταν εκεί όταν χάθηκε η Τζωρτζίνα.

«Η Τζωρτζίνα μου ζωγράφισε μία κατάμαυρη φιγούρα»

Η Τζωρτζίνα «μίλησε» για το θάνατο της αδελφούλας της, Ίριδας, λίγες ημέρες πριν την ανακοπή. Άφησε κι ένα σημείωμα που λίγο μετά το έσκισε για να μην πέσει στα χέρια της μητέρας της. Την εικόνα αυτή μεταφέρει η γυναίκα που την φρόντιζε εκείνες τις ημέρες.

«Πριν το θάνατο του δεύτερου παιδιού, της Ίριδας, ξεκίνησε μία γκρίνια μεταξύ του Μάνου και της Ρούλας. Αυτός δεν μπορούσε και ήθελε να φύγει από το σπίτι, αυτή δεν το δεχόταν με τίποτα. Ο Μάνος μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε. Το προηγούμενο βράδυ, η Ρούλα ανέβασε βίντεο με το μωράκι να γελάει. Το πρωί μου τηλεφώνησαν ότι χάθηκε το μωρό. Τους λέω, πώς «έφυγε» ένα μωρό υγιέστατο; Ρώτησα την Ρούλα και μου είπε ψυχρά ότι το βρήκε η αδελφή της νεκρό. Και στην Μαλένα ψυχρή ήταν. Η Τζωρτζίνα ήταν θλιμμένη. Κάποια στιγμή ζωγράφισε στο σπίτι μου που την φύλαγα. Ζωγράφισε την μίννι και ήταν όλη μαύρη, ενώ είχα και άλλους μαρκαδόρους σε διαφορετικά χρώματα, ήταν κατάμαυρη. Με τρόμαξε πολύ…»

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πώς αντέδρασε η Τζωρτζίνα στην απώλεια της αδελφής της, Ίριδας, που βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο, είπε:

«Σα να μην ήθελε να θυμάται. Το μόνο που μου είπε και με έβαλε σε σκέψεις είναι ότι “η μπέμπα έσκασε από το πολύ κλάμα και πέθανε επειδή η μαμά και ο μπαμπάς τσακωνόντουσαν”. Και μετά μου είπε “ο Θεός μου πήρε τις αδελφές μου”. Όταν ήρθε ο Μάνος του είπα να της εξηγήσει ότι η μπέμπα δεν πέθανε επειδή τσακώθηκαν με την Ρούλα. Είχε τρομάξει το παιδί. Η Ρούλα πήγε στον Αλισσό και μας είπε ότι αυτή τη φορά θα βάλει η ίδια το τέλος στο γάμο της γιατί θέλει να πενθήσει. Την αναζητούσαν όλοι γιατί δεν απαντούσε σε μηνύματα και κλήσεις και φοβήθηκαν μην έκανε κακό στον εαυτό της. Όταν έφτασα σπίτι τους, η μητέρα της μου είπε πως έχει περάσει πάρα πολλά με αυτό το κορίτσι. Τους είπα πώς γίνεται για έναν άνδρα να κάνει έτσι; Και ο πατριός της μας απάντησε ότι “την Ρούλα την έχω ικανή να κάνει τα πάντα για τον Μάνο. Τον έβαζε πάνω και από τα παιδιά της.»