Μια ιδιαίτερα δύσκολο περίοδο φαίνεται πως διανύουν Ζιζέλ και Τομ Μπρέιντι, καθώς νέες φήμες θέλουν το ζευγάρι να μένει σε χωριστά σπίτια.

Όπως επιβεβαιώνει οικείο πρόσωπο του ζεύγους Ζιζέλ-Μπράντι στο CNN, ο επτά φορές πρωταθλητής του Super Bowl και το σούπερ μόντελ όντω ςαντιμετωπίζουν «συζυγικά προβλήματα».

Μάλιστα, μια άλλη πηγή από το περιβάλλον της Βραζιλιάνας καλλονής, αποκαλύπτει ότι το ζευγάρι πήγε ένα βήμα… παραπέρα και ζει σε χωριστά σπίτια!

Η καριέρα που… διαλύει τη σχέση τους!

Τα προβλήματα του ζευγαριού, που παντρεύτηκε το 2009, ξεκίνησαν από την απόφαση του 45χρονου Μπρέιντι να επιστρέψει και πάλι στην αγωνιστική δράση του NFL, από την οποία είχε αποσυρθεί λίγους μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο προπονητής του Τοντ Μπόουλς, ο σούπερ σταρ του NFL λίγο πριν ξαναφορέσει τη στολή του, πήρε 11ήμερη άδεια από την προετοιμασία τον Αύγουστο για να «ασχοληθεί με προσωπικά θέματα».

Από την πλευρά της, η Ζιζέλ ήταν ξεκάθαρη πως δεν ήθελε να επιστρέψει στο άθλημα ο σύζυγός της καθώς το θεωρεί ιδιαίτερα επικίνδυνο. Και χθες, με συνέντευξή της στο περιοδικό Elle ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να κάνει δυναμικό come back στην καριέρα της.

Ζιζέλ: «Έκανα το καθήκον μου, στάθηκα στον άντρα μου»

Στα 42 της χρόνια, το τοπ μόντελ από τη Βραζιλία αναγνώρισε ότι αποσύρθηκε από τη δική της καριέρα για να στηρίξει τον σύζυγό της, και πως πλέον έχει μια «τεράστια λίστα πραγμάτων».

«Έκανα το καθήκον μου, το οποίο ήταν να είμαι εκεί για τον Τομ. Μετακόμισα στη Βοστόνη και επικεντρώθηκα στο να δημιουργήσω ένα περιβάλλον αγάπης για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και να είμαι εκεί για να τον υποστηρίξω και να στηρίξω τα όνειρά του. Βλέποντας τα παιδιά μου να πετυχαίνουν και να γίνονται οι όμορφοι μικροί άνθρωποι που είναι, βλέποντας εκείνον να πετυχαίνει και να νιώθει ολοκληρωμένος από την καριέρα του, αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Σε αυτό το σημείο της ζωής μου αισθάνομαι ότι έχω κάνει καλή δουλειά σε αυτό», ανέφερε η Ζιζέλ.

Ωστόσο μπορεί να τόνισε, ότι δεν θα επιστρέψει στις πασαρέλες, αλλά σκοπεύει να συνεχίσει να συνεργάζεται με τους φωτογράφους και τους στιλίστες με τους οποίους έχει δημιουργήσει φιλίες κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης και ακριβοπληρωμένης καριέρας της.

Όσον αφορά την επιστροφή του Τομ στα «πιτς» ανέφερε: «Αυτό είναι ένα πολύ βίαιο άθλημα και έχω τα παιδιά μου και θα ήθελα να είναι πιο παρών. Σίγουρα έχω κάνει αυτές τις συζητήσεις μαζί του ξανά και ξανά. Αλλά τελικά, αισθάνομαι ότι ο καθένας πρέπει να πάρει μια απόφαση που λειτουργεί για [αυτόν]. Πρέπει να ακολουθήσει και εκείνος τη χαρά του».

Οι αιχμές του Τομ Μπρέιντι για εκ νέου αποχώρηση από το NFL

Πάντως, ο Τομ Μπρέιντι χθες (14/9), στο podcast με τίτλο «Let’s Go!», στο οποίο συμμετέχει με συμπαρουσιαστή τον Αμερικανό αθλητικογράφο Τζιμ Γκρέι, άφησε αιχμές ότι μάλλον βρίσκεται «κοντά στο τέλος» της καριέρας του στο NFL.

Ο 45χρονος αθλητής, που φέτος αγωνίζεται στην 23η σεζόν του στο NFL, είπε ότι «για κάποιο λόγο αισθάνομαι περισσότερα πράγματα (όταν παίζω) απ’ ότι στο παρελθόν».

«Απλώς νιώθω πραγματικά έντονα τα συναισθήματά μου. Αισθάνομαι ότι πάντα το είχα αυτό, αλλά νομίζω ότι όταν πλησιάζεις στο τέλος είναι πιο έντονο. Δεν ξέρω ακριβώς πού βρίσκομαι τώρα, αλλά δεν υπάρχει κάποια άλλη επιλογή, γιατί δεν είναι σαν να έχω 10 χρόνια ακόμα μπροστά, σίγουρα δεν το έχω αυτό», δήλωσε ο πασαδόρος των Tampa Bay Buccaneers.

Διαβάστε ακόμη: