Στο ρυθμό του καρναβαλιού του Ρίου φαίνεται πως έχει μπει η Ζιζέλ και δείχνει την προετοιμασία της.

Το διάσημο μοντέλο – που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρίο Γκράντε ντο Σουλ της Βραζιλίας – ανάρτησε ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram στο οποίο δείχνει τις χορευτικές της φιγούρες με τον δημοφιλή χορογράφο Τζάστιν Νέτο.

Στο κλίμα του καρναβαλιού η Ζιζέλ

Η 42χρονη Ζιζέλ εκτέλεσε άψογα διάφορες κινήσεις λάτιν χορού και το χαρακτηριστικό κούνημα των γοφών υπό τους ήχους του τραγουδιού «Balanca Pema» της Marisa Monte. «Μπαίνω στο κλίμα του καρναβαλιού!» έγραψε η Ζιζέλ Μπούντχεν στη λεζάντα του βίντεο, ενώ πρόσθεσε την ίδια λεζάντα και στα πορτογαλικά.

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret δεν διευκρίνισε πάντως εάν θα παρευρεθεί στο φετινό Καρναβάλι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο από τις 17 έως τις 25 Φεβρουαρίου – ή εάν απλώς έμπαινε στο εορταστικό πνεύμα.

Άλλαξε σελίδα στη ζωή της η Ζιζέλ

Πάντως, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, η Ζιζέλ φαίνεται να έχει προχωρήσει τη ζωή της μετά τον πικρό χωρισμό από τον επί 13 χρόνια σύζυγό της Τομ Μπρέιντι, ο οποίος ανακοίνωσε τη δεύτερη αποχώρησή του από το NFL νωρίτερα αυτό το μήνα. Υπενθυμίζεται πως μεταξύ των λόγων που το ζευγάρι κατέληξε στο διαζύγιο λέγεται ότι ήταν και η απόφασή του να συνεχίσει να αγωνίζεται, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στο μοντέλο, το οποίο είχε αφήσει την καριέρα του στην άκρη.

Τον περασμένο μήνα, μια πηγή από το περιβάλλον της Μπούντχεν αποκάλυψε στο περιοδικό People πως «ξεκινάει από την αρχή με καλή ψυχολογία» και αισθάνεται «σίγουρη, δυνατή και καλύτερα από ό,τι εδώ και πολύ, πολύ καιρό».

Διαβάστε ακόμη: