Ο φόρος τιμής των Norths περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή σειρά από 12.000 φώτα, σχολαστικά τοποθετημένα ώστε να φωτίζουν την ιδιοκτησία τους με μια πανηγυρική κόκκινη λάμψη.

Σε έναν συγκλονιστικό φόρο τιμής στους πεσόντες, ένα ζευγάρι από το Keelby του Lincolnshire στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετέτρεψε το σπίτι του σε φάρο μνήμης. Η Jackie και ο Sean North,, επένδυσαν 9.000 ευρώ για να φωτίσουν το σπίτι τους με κόκκινο χρώμα και να τιμήσουν τους πεσόντες.

Το ταξίδι της μνήμης τους ξεκίνησε το 2022, όταν στόλισαν για πρώτη φορά το σπίτι τους για να τιμήσουν την Ημέρα της Εκεχειρίας. Με έμπνευση να αναβαθμίσουν τον φόρο τιμής τους, φέτος, το ζευγάρι κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, όχι μόνο για να θυμηθεί, αλλά και για να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει την κοινότητά τους σχετικά με τη σημασία αυτής της ημέρας.

Ο φόρος τιμής των Norths περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή σειρά από 12.000 φώτα, σχολαστικά τοποθετημένα ώστε να φωτίζουν την ιδιοκτησία τους με μια πανηγυρική κόκκινη λάμψη, που συμβολίζει την παπαρούνα, ένα διαχρονικό έμβλημα μνήμης και ελπίδας. Παράλληλα με τα φώτα, δύο γιγάντιες παπαρούνες στέκονται σε περίοπτη θέση, αντιπροσωπεύοντας τα παπαροχώραφα της Φλάνδρας και τις οδυνηρές απώλειες ζωών.

Η έκθεση έχει σχεδιαστεί για να σηματοδοτήσει τη σημαντική στιγμή που, την 11η ώρα της 11ης ημέρας του 11ου μήνα του 1918, υπογράφηκε η ανακωχή, η οποία οδήγησε στην παύση των εχθροπραξιών στο Δυτικό Μέτωπο και έθεσε ουσιαστικά τέρμα στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Διαβάστε ακόμη: