Το άνοιγμα των ξενοδοχείων της για την καλοκαιρινή σεζόν ανακοίνωσε η Zeus International Hotels & Resorts.

Οπως λέει σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία “καλωσορίσαμε την φετινή καλοκαιρινή σεζόν με την πρόσφατη επαναλειτουργία του ξενοδοχείου μας, Dolce Athens Attica Riviera, μια όαση δροσιάς μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα, καθώς επίσης μετράμε αντίστροφα για τα reopenings των ξενοδοχείων”.

Το Wyndham Athens Residence, της γνωστής μάρκας ξενοδοχείων Wyndham, ανοίγει ανανεωμένο στις 20/4 ως ξενοδοχείο 5* αστέρων, το Ramada Athens Attica Riviera που βρίσκεται στη Νέα Μάκρη ανοίγει στις 20/4 , το ιδανικό για οικογένειες Eretria Hotel & Spa Resort ανοίγει στις 22/4 και τέλος, το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay θα ανοίξει τις πόρτες του στις 21/4 με νέες παροχές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Δυο νέα “διαμάντια” στη φαρέτρα της

Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε την λειτουργία 2 ολοκαίνουργιων ξενοδοχείων τον Μάιο. Πρόκειται για το Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort που θα ανοίξει στις 12 Μαΐου και το Kosea Boutique Hotel στις 9 Μαΐου!

“Συγκεκριμένα, απομένουν μόνο λίγες ημέρες μέχρι το Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort να σας καλωσορίσει στο παραθαλάσσιο ακίνητό του σε αυτόν τον απαράμιλλο παράδεισο με την αμμώδη παραλία του Αγίου Ιωάννη στη Σιθωνία της Χαλκιδικής. Αρμονικά χτισμένο σαν όαση για κάθε περιπετειώδη επισκέπτη, αυτός ο απαράμιλλος παράδεισος είναι η πεμπτουσία της υψηλής και εκλεπτυσμένης φιλοξενίας. Ανακαλύψτε το AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort, την ουτοπική ωδή στις πολυτελείς διακοπές, και απολαύστε μια θεϊκή απόδραση με την προσφορά καλωσορίσματος με 25% έκπτωση” επισημαίνει η εταιρεία.

Όσον αφορά στο 2ο ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο, το Kosea Boutique Hotel, θα αποτελέσει ένα από τα πιο περιζήτητα καταφύγια διακοπών στο νησί της Κω. Το όμορφο αρχιτεκτονικό του στυλ και ο μοντέρνος σχεδιασμός του δημιουργούν μια χαλαρωτική και αναζωογονητική ατμόσφαιρα.