Το όνομα της Γεωργίας (Ζέττας) Λαούδη έχει πλέον το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Κοντοπεύκου στην Αγία Παρασκευή, ύστερα από απόφαση που έλαβε ο ΠΑΟΔΑΠ, κατόπιν εισήγησης του ΓΣΑΠ (Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής). Ο Δήμος αποφάσισε με αυτό τον τρόπο να τιμήσει τη μνήμη της γυναίκας που συνέδεσε το όνομά της με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του συλλόγου.
Η Ζέττα Λαούδη διετέλεσε πρόεδρος από το 1982 έως και το 1989, μια περίοδος που θεωρείται λαμπρή για τον σύλλογο και κατ’ επέκταση για την Αγία Παρασκευή. Επί θητείας της ο ΓΣΑΠ είχε τμήματα Μπάσκετ (Ανδρες, Εφηβους, Παίδες, Γυναίκες, Νεάνιδες, Κορασίδες) , Βόλεϊ (Ανδρες, Εβηφοι, Γυναίκες, Νεάνιδες, Κορασίδες) και τμήματα Ενόργανης Γυμναστικής, με Ακαδημίες που αριθμούσαν περισσότερα από 2.000 παιδιά όλων των αθλημάτων.

Το«καμάρι» του ΓΣΑΠ ήταν η ομάδα μπάσκετ Γυναικών, η οποία πέτυχε να ανέβει στην Α’ ΕΘΝΙΚΗ το 1987 και διεκδικούσε το πρωτάθλημα της Α1, απέναντι στην κορυφαία ομάδα στην ιστορία του μπάσκετ Γυναικών, το Σπόρτιγκ, η οποία αποτελούνταν από τη… μισή Εθνική ομάδα. Η ομάδα Γυναικών κατάφερε να εξασφαλίσει την έξοδο στα Κύπελλα Ευρώπης και έδωσε δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια (εντός, εκτός) με τη πασίγνωστη Μακάμπι του Τελ Αβιβ. Ο αγώνας επί ελληνικού εδάφους έγινε στο κατάμεστο τότε κλειστό της ΝΟΤΟΥ. Η Ζέττα Λαούδη έφυγε από τη ζωή το 1998.

Ο ΓΣΑΠ, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε, πέραν της κατάθεσης της υποψηφιότητας, είχε επικοινωνήσει με παράγοντες του μπάσκετ, ανθρώπους που έζησαν από κοντά την χρυσή εποχή της δεκαετίας του ’80, πρώην αθλήτριες, αθλητές και προπονητές, απλούς δημότες της Αγίας Παρασκευής, οι οποίοι ανοιχτά θέλησαν να υποστηρίξουν και να δηλώσουν υπέρ της υποψηφιότητας «Ζέττα Λαούδη».

Ο Γενικός Γραμματέας του ΓΣΑΠ, Γιώργος Καράμπελας, στη δήλωσή του, μετά την απόφαση του Δήμου, αναφέρει μεταξύ άλλων πως «η πρότασή μας επί πλέον αναδεικνύει και τον ρόλο που μπορεί και πρέπει να έχουν οι γυναίκες. Η Ζέτα Λαούδη, γέννημα-θρέμμα Αγιοπαρασκευιώτισα, σε μια εποχή όπου ο αθλητισμός ήταν ανδροκρατούμενος απέδειξε ότι μια γυναίκα μπορεί να διοικήσει ένα αθλητικό σύλλογο – ασύγκριτα μεγαλύτερο από οποιονδήποτε από τους σημερινούς – με μεγάλη επιτυχία, μόνη γυναίκα σε 11μελές ΔΣ, χωρίς να αμφισβητηθεί από κανένα».

«Συμφωνώ απόλυτα με την πρόταση του ΓΣΑΠ για την ονομασία του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Κοντοπεύκου με το όνομα της αειμνήστου Ζέττας Λαούδη. Με τον τρόπο αυτό τιμούμε μια Γυναίκα που είχε μέγιστη προσφορά στα αθλητικά πράγματα της πόλης μας» ήταν το μήνυμά του επί χρόνια δημάρχου της Αγίας Παρασκευής, Λεονάρδου Χατζηανδρέου.

Υπέρ είχε ταχθεί εξ αρχής και ο ιστορικός πρώην πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, το όνομα του οποίου υπάρχει στη λίστα που δημοσιοποίησε ο ΓΣΑΠ. «Ενόψει της ονοματοδοσίας του κλειστού γυμναστηρίου, θα μου επιτρέψετε να προτείνω το όνομα της αξέχαστης κυρίας Λαούδη με ιδιαίτερα αισθήματα», τόνισε.

Πέραν των παραπάνω, την πρόταση υπέγραψαν μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Γεωργαντής, ο Κώστας Μπογατσιώτης, ο Σάββας Ανεστιάδης, ο Κώστας Τσαφαράς, ο δημοσιογράφος Γιώργος Συρίγος, η τότε αρχηγός της γυναικείας ομάδας Βάσω Μπουρογιάννη, η Αθηνά Πετρίδου με τις 66 διεθνείς συμμετοχές , σύσσωμη σχεδόν η τότε γυναικεία ομάδα που προερχόταν από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, καθώς και δεκάδες δημότες και προσωπικότητες του μπάσκετ και της τοπικής κοινωνίας της Αγίας Παρασκευής.