Ένας ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στη Ζάκυνθο κατήγγειλε ότι το μεσημέρι της Παρασκευής άγνωστος παραβίασε την πόρτα και έκλεψε από το εσωτερικό το ποσό των 1.000 ευρώ. Όταν έφευγε άρπαξε από την αυλή του σπιτιού και ένα αλυσοπρίονο.

Αυτό ήταν και το στοιχείο που πρόδωσε τον Έλληνα δράστη, όταν εντοπίστηκε τις απογευματινές ώρες της ιδίας ημέρας καθώς το αλυσοπρίονο βρέθηκε στο σπίτι του.

Μαζί με αυτό, κατασχέθηκε μέρος των χρημάτων και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη. Ο διαρρήκτης συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ο δράστης συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, καθώς λίγο νωρίτερα τρύπωσε σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που ο ιδιοκτήτης του είχε αφήσει ανασφάλιστο και αποπειράθηκε να το θέσει σε λειτουργία για να το κλέψει, χωρίς να τα καταφέρει.

Στην προανάκριση που ανέλαβε η Ασφάλεια, προέκυψε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δράστης αποπειράθηκε να κλέψει και μια μοτοσικλέτα, αλλά ούτε τότε τα είχε καταφέρει! Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας του άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής τροχοφόρου.

Διαβάστε ακόμη: