Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η αγαπημένη του Μαρία Καρολίνα Ντάσιου, το απόγευμα του Σαββάτου 17/6 στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα ενώ αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε και η βάπτιση των δίδυμων παιδιών τους.

«Έχω άγχος. Έχω και τα διδυμάκια μου που τα βαφτίζουμε με το άλλο μου μισό πλέον… Θα μπορούσαμε να κάνουμε και άλλο παιδί. Η πατρότητα μας άλλαξε το πρόγραμμα. Σίγουρα σε γλυκαίνει η πατρότητα, σε μαθαίνει να έχεις υπομονή. Βοηθάω όσο μπορώ, όταν είμαι σπίτι δε με παίρνει να κάνω αλλιώς, δεν έχω περιθώρια» ανέφερε λίγο πριν τα μυστήρια ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Μετά τα μυστήρια, σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες, ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποκάλυψε τα ονόματα που έδωσαν στις κόρες τους λέγοντας, «Είναι η Σοφία και η Αγάπη-Γεωργία. Το σπίτι μας γέμισε με Σοφία και Αγάπη, είναι ιδιαίτερες αξίες. Θα ξεκινήσω με το Αγάπη, μιλάγαμε με τη Μαρία και σκεφτόμουν να της το προτείνω ή όχι, όταν της το είπα μου απάντησε ότι το βρίσκει εξαιρετικό και ότι της αρέσει πάρα πολύ. Σοφία είναι η μητέρα της Μαρίας. Γεωργία είναι η μητέρα μου» ενώ όπως είπε, η νύφη δεν πάτησε το πόδι του.

Φυσικά, ο Iron Mike έκλεψε την παράσταση, όταν έφτασε στην εκκλησία με ένα μπλε super car. Στο πάρτι του γάμου τραγούδησαν οι Stavento και Ήβη Αδάμου.

Διαβάστε περισσότερα