Αν και η Τζένιφερ Λόπεζ είναι- όπως πάντα- εντυπωσιακή στην τελευταία φωτογράφισή της, τα βλέμματα έπεσαν σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός της.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογράφιση που έκανε στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη Revolve. Αλλά οι περισσότεροι επικεντρώθηκαν στο τατουάζ που έχει κάνει η Τζένιφερ Λόπεζ για τον Μπεν Άφλεκ.

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες φορά ένα φόρεμα σε στιλ 70s με πράσινα και ροζ σχέδια, που αφήνει ακάλυπτη την πλάτη της και τα πλευρά της. Η τραγουδίστρια ποζάρει στο πλάι σε μία από αυτές και στο πλευρό της φαίνεται- αχνά είναι η αλήθεια- το συγκεκριμένο τατουάζ.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ γιόρτασαν για πρώτη φορά ως παντρεμένοι τον Άγιο Βαλεντίνο, κάνοντας παρόμοια τατουάζ. Εκείνη επέλεξε το σύμβολο του άπειρου, το οποίο έχει πάνω τα μικρά ονόματά τους, Τζένιφερ και Μπεν. Από την πλευρά του, ο Μπεν Άφλεκ έκανε ένα τατουάζ με δύο βέλη, το ένα πάνω στο άλλο και τα αρχικά των ονομάτων τους, J και B.

Διαβάστε περισσότερα