Το ζεύγος Ομπάμα απολαμβάνει ήδη από χθες τα νερά της Αντιπάρου φιλοξενούμενο από τον Τομ Χάνκς και την Ρίτα Γουίλσον.

Το ζεύγος του Μπάρακ και της Μισέλ Ομπάμα έφτασε χθες με ιδιωτικό τζετ στην Πάρο και σύμφωνα με το greekcitytimes.gr πέρασαν με το πλοίο της γραμμής από την Πάρο στην Αντίπαρο στις 3:00 το απόγευμα της Παρασκευής.

Το βράδυ δείπνησαν σε εστιατόριο στη Νάουσα της Πάρου. Το ζεύγος Ομπάμα συνοδεύουν τουλάχιστον 30 Αμερικανοί πράκτορες σε κάθε τους βήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr μάλιστα οι άνδρες ασφαλείας του ζεύγους Ομπάμα υποχρέωσαν το προσωπικό που εξυπηρέτησε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και την πρώην πρώτη κυρία, να αφαιρέσουν ρολόγια και άλλα εξαρτήματα τεχνολογίας μέχρι να ολοκληρωθεί το δείπνο.

Επίσης οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου με τον οποίο επικοινώνησε το protothema.gr ισχυρίζεται ότι υπέγραψε δήλωση εμπιστευτικότητας προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα διαρρεύσουν φωτογραφίες ή άλλα στοιχεία. Για λόγους ασφαλείας επίσης, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η επιλογή του συγκεκριμένου εστιατορίου έγινε την τελευταία στιγμή ενώ είχαν γίνει κρατήσεις σε τρεις ταβέρνες.

Νωρίτερα τα δύο ζευγάρια απόλαυσαν το Αιγαίο σε μια μίνι κρουαζιέρα με ιδιωτικό σκάφος.

Ο Μπαράκ Ομπάμα θα παραστεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο SNF Nostos Conference 2023, όπου και θα μιλήσει για τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών.

Αντίπαρος: Στο νησί έφτασε ο Ομπάμα – Θα φιλοξενηθεί στο σπίτι του Τομ Χανκς