Πριν παρακολουθήσουν τη συναυλία του Springsteen στο Ολυμπιακό Στάδιο, Lluís Companys στη Βαρκελώνη, οι Ομπάμα και το ζεύγος Σπίλμπεργκ, δείπνησαν με τον Σπρίνγκστιν και τη σύζυγό του, Πάτι Σιάλφα, στο εστιατόριο Amar.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο τραγουδιστής Μπρους Σπρίνγκστιν δείπνησαν μαζί τα ξημερώματα σε εστιατόριο στη Βαρκελώνη. Μαζί με τους συνεργάτες τους βρέθηκαν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου El Palace στη Βαρκελώνη, που εξειδικεύεται στα θαλασσινά και διευθύνεται από τον σεφ Rafa Zafra.

Ο Ομπάμα, ο Σπίλμπεργκ και ο Σπρίνγκστιν φωτογραφήθηκαν με τους τοπικούς σεφ και το προσωπικό του εστιατορίου και η φωτογραφία έγινε viral στο διαδίκτυο.

Το δείπνο ξεκίνησε μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ έφτασαν στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης με ιδιωτική πτήση και εγκαταστάθηκαν στο Gran Hotel La Florida, στην άνω πόλη, όπου μένουν επίσης ο Σπρίνγκστιν και ο Σπίλμπεργκ οι οποίοι είναι παλιοί φίλοι.


Λίγες ώρες μετά το λουκούλλειο δείπνο στο εστιατόριο της Βαρκελώνης, ο Ομπάμα μαζί την πρώην «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ , τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και τη σύζυγό του Κέιτ Κάπσοου, παρακολούθησαν την συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν.

Την μεγάλη έκπληξη στη συναυλία έκανε η Μισέλ Ομπάμα, η οποία ανέβηκε στη σκηνή και κρατώντας ένα ντέφι, άρχισε να τραγουδάει το κλασικό τραγούδι «Born in U.S.A», μαζί με τη σύζυγο του Σπρίνγκστιν και μέλη του συγκροτήματος.

Η Μισέλ ήταν χαμογελαστή και έδειχνε να απολαμβάνει το ρόλο της ως τραγουδίστρια.

Ο σύζυγός της, Ομπάμα, έγινε φίλος με τον Αμερικανό τραγουδιστή από τότε που τον υποστήριξε με θέρμη στην προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές του 2008.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ είναι «κολλητός» του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, και πολλές φορές έχουν κάνει μαζί διακοπές.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο, ο Μπαράκ Ομπάμα απένειμε στον διάσημο σκηνοθέτη το «Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας» το 2015.

«Οι ιστορίες του Σπίλμπεργκ έχουν διαμορφώσει την ιστορία της Αμερικής και οι αξίες του έχουν διαμορφώσει τον κόσμο μας», είχε πει τότε για τον φίλο του ο πρώτος Αφροαμερικανός πρόεδρος των ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα