Εκτός από ρούχα και αξεσουάρ, η Yves Saint Laurent έχει λανσάρει μία σειρά από προϊόντα πολυτελείας όπως σανίδες του σερφ, κύβους του Ρούμπικ με το λογότυπο της εταιρείας, εξοπλισμό για σκι, προφυλακτικά και πολλά άλλα. Στις αρχές Απριλίου, η εταιρεία έκανε μία ακόμη προσθήκη στη συλλογή, κυκλοφορώντας ένα μίνι αυτοκίνητο, το οποίο προορίζει για παιδικό παιχνίδι με τιμή στα 950 ευρώ.

YSL: Το αυτοκινητάκι για παιδιά που κοστίζει 950 ευρώ-1

Ο λόγος για το Baghera Rider, το οποίο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της συλλογής Rive Droitte και αποτελεί «αναβάθμιση» των πλαστικών εκδοχών από παιδικά αυτοκινητάκια που κυκλοφορούν στην αγορά.

Πρόκειται για μία αρκετά ισχυρή κατασκευή εξ ολοκλήρου από μέταλλο, ενώ το τιμόνι και τα εξαρτήματα του μικρού οχήματος είναι κατασκευασμένα με μοναδικό τρόπο, σαν έργα τέχνης. Οι διαστάσεις του είναι 90 x 38 x 41 εκατοστά.

YSL: Το αυτοκινητάκι για παιδιά που κοστίζει 950 ευρώ-2

Το αυτοκινητάκι δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Baghera και έρχεται μόνο σε ένα χρώμα: το ροζ της τσιχλόφουσκας. Το κάθισμα και το τιμόνι, όμως, φέρουν το μοτίβο της ζέβρας.

YSL: Το αυτοκινητάκι για παιδιά που κοστίζει 950 ευρώ-3

Πρόκειται για μία μοναδική προσθήκη στην συλλογή Rive Droitte, η οποία μάλιστα ενδέχεται να τραβήξει τα βλέμματα συλλεκτών λόγω της ξεχωριστής του εμφάνισης.