Ο Νίκος Χαρδαλιάς… «τρέχει» με ταχείς ρυθμούς αμυντικής διπλωματίας, καθώς θα βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες από σήμερα (06/10) έως και τη 14η Οκτωβρίου και τη Γαλλία το διήμερο 17/10 – 18/10, ώστε να εγκαινιάσει τα εθνικά περίπτερα στις διεθνείς εκθέσεις αμυντικής βιομηχανίας “AUSA 2022” και “EURONAVAL 2022” αντίστοιχα, όπου η χώρα μας δίδει ηχηρό «παρών» με καινοτόμες ιδέες και προϊόντα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα πραγματοποιήσει σειρά διμερών επαφών και συναντήσεων στρατηγικής σημασίας με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών –τόσο στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όσο και το Πεντάγωνο– καθώς και της Γαλλίας.

Τελευταίος σταθμός του κ. Υπουργού θα είναι η Αυστραλία, όπου θα μεταβεί από την 21η Οκτωβρίου έως την 29η, ύστερα από επίσημη πρόσκληση. Θα παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου, με την επιβλητική παρουσία του αγήματος της Προεδρικής Φρουράς, ενώ, θα έχει συναντήσεις με την ελληνική ομογένεια σε Μελβούρνη, Καμπέρα και Αδελαΐδα. Τέλος, θα παρακολουθήσει και τα εγκαίνια του “War Memorial Museum”, στην Αδελαΐδα.

Διαβάστε ακόμη: