Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως ότι τα κορυφαία κυβερνητικά κλιμάκια έχουν ενοχληθεί σφόδρα από τη διαχείριση του προβλήματος που προέκυψε με τον αντεισαγγελέα Αγγελή.

Με δεδομένο ότι πρόκειται για τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, η δίωξη που του ασκήθηκε για παράβαση καθήκοντος βραχυκυκλώνει τη διερεύνηση από το Δικαστικό Συμβούλιο του πολιτικού και παραδικαστικού σκανδάλου.

Δικαιολογημένα ο κ. Αγγελής είναι οργισμένος γιατί, όπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή, μεθοδεύεται και νέα δίωξη εις βάρος του, καθώς επίσης και επιβολή πειθαρχικής ποινής.

Ζήτησε ακρόαση

Στην προσπάθειά του να βρει το δίκιο του ο κ. Αγγελής ζήτησε ακρόαση από τον υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος βέβαια δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε ζητήματα που αφορούν στην ανεξάρτητη λειτουργία της Δικαιοσύνης.

Το βραχυκύκλωμα που προκάλεσε η δίωξη Αγγελή έσπευσε να το εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος προχωρώντας σε εμπρηστικές δηλώσεις κατά δικαστών, ενώ παράλληλα ισχυρίστηκε ότι έχει στα χέρια του έγγραφα του FBI που αποδεικνύουν την εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε μαύρους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Βραχυκύκλωμα λόγω συνταξιοδότησης

 Η διερεύνηση του σκανδάλου που συντελέστηκε με τις στημένες παραπομπές κατά κορυφαίων πολιτικών, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται και δύο πρώην πρωθυπουργοί, έχει βραχυκυκλώσει και εξαιτίας της συνταξιοδότησης πολλών αρεοπαγιτών οι οποίοι συμμετείχαν στο Δικαστικό Συμβούλιο το οποίο θα αποφασίσει για την παραπομπή ή όχι του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο.