Έχουν δώσει ρεσιτάλ, τις τελευταίες ημέρες, τα καλοταϊσμένα μιντιακά εξαπτέρυγα του Σάκη, του Εξάρχου και των Μπακοκαυμενάκηδων, «εφοπλιστών» κατά δήλωση τους!

Και ρίχνουν χολή, κομπάζουν επιδεικτικά, σαν γύφτικα σκεπάρνια, μέσα στην ημιμάθεια και το πολιτισμικό τους έλλειμμα!

Με έμπνευση – και καθοδήγηση- από τα Σεραφείμ και Χερουβείμ της επικοινωνίας …υψηλής διανόησης, (του πάρε – δώσε δηλαδή) έχουν ήδη προκαταλάβει, όχι απλώς την κλήση των Ολλανδών για ακρόαση από την Επ. Κεφαλαιαγοράς, (προφανώς θα είναι χειρόγραφα για να αργούν τόσο) αλλά και το (σύμφωνα με τη δική τους βούληση) αποτέλεσμα!

Λησμονούν προφανώς, τόσο οι πρωταγωνιστές του ετερόκλιτου δήθεν επιχειρηματικού και επενδυτικού θιάσου, όσο και οι καθοδηγητές της λάσπης και των κατασκευασμένων κατηγοριών, ότι όπως λέει ο σοφός λαός, «όποιος γελάει τελευταίος, γελάει καλύτερα»!

Ας μην σπεύδουν λοιπόν να πανηγυρίζουν και να προεξοφλούν αποφάσεις και αποτελέσματα, γιατί προβλέπω ότι θα απογοητευτούν!

Ας μην είναι καθόλου βέβαιοι ότι κατά την διάρκεια του δικαιώματος ακρόασης του Ελλάκτωρα από την Επ. Κεφαλαιαγοράς, θα επέλθει και το επιθυμητό γι‘ αυτούς αποτέλεσμα.

Διότι, προφανώς, δεν έχουν αντιληφθεί ότι οι εξελίξεις τρέχουν και εκείνοι βρίσκονται πίσω…

Και δυστυχώς προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι έχουν έλλειμμα εμπειρίας…

Άραγε δεν τους συμβουλεύουν σωστά οι καλοπληρωμένοι επικοινωνιολόγοι τους;

Δεν τους έχουν πει ότι τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη;

Ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο; Ότι οι ισορροπίες και οι συσχετισμοί δυνάμεων μπορεί να ανατραπούν εκεί που δεν το περιμένεις;

Σε απλά λόγια ότι, αυτά που ήξεραν, που νόμιζαν, που θεωρούσαν ως δεδομένα, πιθανόν να μην ισχύουν πια;

Κυριακή κοντή γιορτή …