Κυκλοφορεί εντόνως στην επιχειρηματική, πολιτική και οικονομική πιάτσα, ότι στις εξοπλιστικές προμήθειες, από τα Rafale και τις φρεγάτες Belharra έως τις επίσης γαλλικές κορβέτες που υπερφαλάγγισαν τις ιταλικές οι οποίες είχαν προβάδισμα, φέρεται να εμπλέκεται ως ενδιάμεσος, πολύ γνωστός και επώνυμος επιχειρηματίας, από τα λεγόμενα «παλαιά τζάκια», ο οποίος διαμεσολαβεί μεταξύ των Γάλλων και εγχώριων υψηλόβαθμων κυβερνητικών αξιωματούχων! Αληθεύει;

Η κυβέρνηση τι έχει να πει για ένα τόσο λεπτό ζήτημα, της φερόμενης εμπλοκής ενός πασίγνωστου επιχειρηματικού προσώπου, του οποίου η δουλειά δεν είναι η αμυντική βιομηχανία, τουλάχιστον από όσο γνωρίζουμε, διότι στο διά ταύτα, αποτελεί ένα ερωτηματικό η πραγματική του επιχειρηματική δραστηριότητα την ώρα τούτη!

Πάντως, καλά ενημερωμένες πηγές που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα, μιλούν κατηγορηματικά για πλήθος ραντεβού και τραπεζώματα, όχι φυσικά σε κοινή θέα, αλλά σε βίλες των Βορείων Προαστείων όπου συντρώγουν και συνομιλούν, όλοι οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι!

Οι προσκεκλημένοι Γάλλοι, τους οποίους ο μεσάζων οικοδεσπότης κυκλοφορεί αλά μπρατσέτα, καθώς και αξιωματούχοι της κεντρικής πολιτικής εξουσίας!

Συνεχίζεται …

Διαβάστε περισσότερα