Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ξέσπασε η Μαίρη Συνατσάκη η οποία προχώρησε σε μια καταγγελία που αφορά μια εταιρεία με ρούχα.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια στην εταιρεία ρούχων που έχει μαζί την Αθηνά Οικονομάκου έλαβαν ένα περίεργο email.

Σύμφωνα με όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη, ένα από τα κατάστημα που πουλάει τα ρούχα τους, τους ενημέρωσε ότι γνωστό σχεδιαστικό brand αναγκάζει τους ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου καταστήματος να διαλέξουν ποια ρούχα θα πουλάνε.

Ξεσπά η Μαίρη Συνατσάκη κατά ελληνικού brand που πουλάει ρούχα

«Λάβαμε ένα μέιλ για τρίτη φορά, από συνεργάτη μας, από κατάστημα που έχει τα ρούχα μας και μας ενημέρωσε ότι ένα άλλο brand ελληνικό τους έχει πει και τους αναγκάζει να επιλέξουν ανάμεσα σε εμάς ή αυτούς. Επειδή εγώ δεν γνώριζα ότι αυτό μπορεί να υπάρξει μια τέτοια μαφιούλα ας το πούμε κι έτσι, θέλω να ξέρει ο άνθρωπος που το έκανε ότι αυτήν τη στιγμή βγαίνω και δεν λέω το όνομά του, όμως, αυτήν τη στιγμή δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά μου και στη δουλειά άλλων οικογενειών που δουλεύουν σ΄αυτή και παίζει με το ψωμί μας, στο επόμενο στόρι θα μιλήσω και με ονοματεπώνυμα και με μέιλ.

Να προσέχετε πού δίνετε τα λεφτά σας, είναι πολύ πολύτιμα. Ελπίζω αυτός ο άνθρωπος να νιώθει τη χαρά μέσα του και να απολαύσει αυτή την ωραία ζωή που κάνει και μας δείχνει στα social media» σημείωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Ξεσπά η Μαίρη Συνατσάκη: «Την επόμενη φορά θα μιλήσω με ονοματεπώνυμα»

 

Την στήριξή της στην φίλη και συνεργάτιδά της, έδειξε με τη σειρά της και η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου, δημοσιεύοντας και εκείνη με τη σειρά της μια σειρά από stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καταγγέλοντας το ίδιο συμβάν.

Μεταξύ άλλων, η Αθηνά Οικονομάκου είπε ότι «Ήρθε η ώρα να πω ένα «ΣΤΟΠ», «φτάνει!», όσο κι αν συμπονώ αυτούς τους ανθρώπους. Πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό που κάνουν δεν είναι ωραίο, είναι ανήθικο! Και θα παρακαλούσα πολύ να σταματήσει εδώ..»