Θλίψη και οργή προκαλούν οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και αποτυπώνουν την καταστροφή που έχει υποστεί η χώρα μας από τις φωτιές τις τελευταίες ημέρες. Οι κάτοικοι των άλλοτε καταπράσινων περιοχών ζουν εφιαλτικές στιγμές, αφού βλέπουν ο ένας μετά τον άλλον τους κόπους μια ζωής να γίνονται στάχτη. Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου, όπως και όλο το πανελλήνιο κι όχι μόνο, παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με τις πυρκαγιές.

Η ηθοποιός, επίσης, μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς φίλους της χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορούν να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους, ενώ την αρχή έκανε εκείνη, παρακινώντας όσους την ακολουθούν να κάνουν το ίδιο.

Αθηνά Οικονομάκου για πυρκαγιές: «Ντρέπομαι…»

Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Αθηνά Οικονομάκου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το θυμό της για τις φωτιές και ξέσπασε.

Δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο με έναν κύριο από την Αρκαδία, ο οποίος καταγγέλλει ότι ζήτησε πυροσβεστική βοήθεια για να σώσει τον τόπο του και εκείνοι τον ρώτησαν αν έχει πολιτικό μέσο, η ηθοποιός δεν μάσησε τα λόγια της.

«Ντρέπομαι… Ελπίζω αυτοί που έχουν ευθύνη να αισθάνονται έστω και στο ελάχιστο αυτό που ένιωσα εγώ, βλέποντας αυτό το βίντεο», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η σχετική ανάρτηση:

Η οργισμένη ανάρτηση που έκανε η Αθηνά Οικονομάκου για τις πυρκαγιές.

Η οργισμένη ανάρτηση που έκανε η Αθηνά Οικονομάκου για τις πυρκαγιές.