Το σαλέ της Καίτης Κουτσολιούτσου στο Πήλιο, η βίλα του Γιώργου Γλου στην Καστέλα και το άλλοτε εμβληματικό ξενοδοχείο Grand Chalet στην Κηφισιά βγαίνουν ξανά σήμερα σε πλειστηριασμό.

Συγκεκριμένα το ηλεκτρονικό σφυρί θα χτυπήσει για το διώροφο σαλέ της οικογένειας Κουτσολιούτσου στη Ζαγορά που βγαίνει σε πλειστηριασμό από την Intrum με τιμή πρώτης προσφοράς 504.500 ευρώ. Πρόκειται για ενα διώροφο σπίτι 230 τμ -και τρεις ανεξάρτητους ξενώνες συνολικού εμβαδού 95 τμ-, που βρίσκεται στη θέση Πιτσέικα, σε οικόπεδο 2,3 στρεμμάτων, ενώ στο σφυρί βγαίνει και ένα χωράφι 3 στρέμματα με καστανιές στην τιμή των 75.000 ευρώ.

Το ακίνητο στο Πήλιο αγοράστηκε το 1978 από την Αικατερίνη Αραπίδη, σύζυγο Δημητρίου Κουτσολιούτσου, και βαρύνεται με τρεις προσημειώσεις και μία αναγκαστική κατάσχεση. Συγκεκριμένα προσημείωση 800 χιλιάδες ευρώ, υπέρ της ελβετικής εταιρείας «Petrus A.G.» που εδρεύει στην Βασιλεία Ελβετίας, υπέρ της Τράπεζας πειραιώς για 500 χιλιάδες ευρώ, υπέρ της Δ.Ο.Υ Αθηνών 2019 για 2,34 εκατ ευρώ. Και αναγκαστική κατάσχεση εγγραφείσα την 1η Ιουλίου 2020 για ποσό 450.000 ευρώ, υπέρ της Intrum Hellas.

Σήμερα βγαίνει σε πλειστηριασμό και η τετραώροφη μονοκατοικία του ζεύγους Γιώργου Γλου –Μαρίας Τριαντοπούλου στην Καστέλα, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 3,3 εκατ. ευρώ.

Η μονοκατοικία είναι εμβαδού 620 τ.μ. σε οικόπεδο 329,143 τ.μ., αναπτύσσεται σε τέσσερα επίπεδα και ανήκει κατά 50% στον Γιώργο Γλου και κατά 50% στην σύζυγό του, κα Μαρία Τριαντοπούλου.

Το σπίτι έχει απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα και βρίσκεται σε απόσταση 50μ. από το παραλιακό μέτωπο (αιγιαλό) και γενικά τοποθετείται σε μία εκ των καλύτερων θέσεων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά. Το ακίνητο έχει υποθήκες πάνω από 19 εκατ ευρώ, υπέρ τραπεζών, της Δ.Ο.Υ, του ΕΦΚΑ.

Σήμερα το ηλεκτρονικό σφυρί θα χτυπήσει και για το άλλοτε εμβληματικό ξενοδοχείο Grand Chalet της Κηφισιάς που βγαίνει σε πλειστηριασμό με τιμή πρώτης προσφοράς 5,28 εκατ ευρώ, από την Τράπεζα Πειραιώς (ως Εκπροσώπου των Ομολογιούχων Δανειστών και Διαχειρίστριας Ομολογιακού Δανείου).

Το ξενοδοχείο που άνοιξε το 1962 σήμερα είναι ερείπιο. Ανήκει στην εταιρεία «Κεφαλάρι Κτηματική- Οικοδομική- Τουριστική- Ξενοδοχειακή και εκμετάλλευσης κέντρων εστίασης ΑΕ», έκλεισε το 2011 και βγαίνει σε πλειστηριασμό για δάνειο ύψους 14,715 εκατ ευρώ..