Ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε στο Action24 ότι εποχή που ήταν υπουργός παιδείας ήθελε να γίνει υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης γιατί εκτιμάει πολύ αυτόν τον κλάδο. Πέρα από την απορία του πως ένα τόσο εμβληματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (κάποτε) ήθελε ένα τόσο δευτεροκλασάτο υπουργείο το ερώτημα είναι γιατί δεν το πήρε; Το ζήτησε και δεν του το έδωσαν; Ή αμέλησε να το ζητήσει;
Και φυσικά δεν είναι τυχαίο που το θυμήθηκε να το αναφέρει τώρα που είναι κοινή γνώση ότι στον επόμενο ανασχηματισμό θα «ξηλωθούν» όλοι στο συγκεκριμένο υπουργείο καθώς η σκιά του ΟΠΕΚΕΠΕ έχει πέσει βαριά πάνω από την Αχαρνών.
Πέρα από την τυχοδιωκτική προσχώρηση στη Νέα Δημοκρατία ενός παραδοσιακού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, την ώρα που το κόμμα του τον εξόρισε στο περιθώριο, είναι αστείο να προσπαθείς να βάλεις τον ευατό σου στο «κάδρο» με τόσο εξόφθαλμο τρόπο, όπως επίσης καν να «παρακαλάς» για υπουργείο στα γεράματα.
Όταν το ΠΑΣΟΚ για να «την πέσει» στον Χάρη Δούκα επιστρατεύει αναρτήσεις της «Ομάδας Αλήθειας»
Μαθαίνουμε ότι στέλεχος του κόμματος με θεσμική ιδιότητα (ονόματα δε λέμε, Σοφία Πουλοπούλου λέμε…), αποφάσισε να κάνει «αντιπολίτευση» στον Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα. Μέχρι εδώ, θεμιτό, η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα.
Το πρόβλημα ξεκινά εκεί που τελειώνει η πολιτική και αρχίζει ο παραλογισμός. Όταν για να επιτεθείς στον «σύντροφό» σου, επιλέγεις να αναπαράγεις αναρτήσεις της «Ομάδας Αλήθειας». Ναι, της γνωστής φίλα προσκείμενης της Νέας Δημοκρατίας που επί χρόνια επιχειρεί να εξαϋλώσει το ΠΑΣΟΚ.
Φαίνεται πως ορισμένοι έχουν μπερδέψει τους ρόλους. Αν η κ. Πουλοπούλου νιώθει τόσο άνετα με το υλικό του Μαξίμου, ας μας ενημερώσει.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου, πάντως, για πολύ μικρότερα παραπτώματα υπονόμευσης και «φλερτ» με τη δεξιά προπαγάνδα, έστελνε τα στελέχη απευθείας στο Πειθαρχικό χωρίς επιστροφή.
Στη Χαριλάου Τρικούπη αλήθεια, πώς νιώθουν που θεσμικά τους πρόσωπα γίνονται οι καλύτεροι πελάτες των γαλάζιων trolls;
Εκτός αν η γραμμή πλέον είναι «Ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου», ακόμα κι αν ο φίλος φοράει γαλάζιο πουκάμισο.
Το στοίχημα Πιερρακάκη ως Πρόεδρος του Eurogroup είναι να αποφύγει τη… φθορά των Βρυξελλών
Ένα μεγάλο στοίχημα για το πολιτικό μέλλον και τις προοπτικές του Κυριάκου Πιερρακάκη, αφορά φυσικά στο κατά πόσο ο νέος Πρόεδρος του Eurogroup θα καταφέρει να αποφύγει τη… φθορά των Βρυξελλών.
Να μην μπει δηλαδή και εκείνος στο στόχαστρο των ευρωπαϊκών κοινωνιών, και κατά συνέπεια και της ελληνικής, πληρώνοντας τον ακριβό λογαριασμό για τη δραματική ανικανότητα της πολιτικής ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το τίμημα της οποίας καταβάλλεται με επώδυνο περιεχόμενο από τους ευρωπαϊκούς λαούς στην καθημερινότητά τους.
Το στοίχημα δεν είναι εύκολο, ο Κυριάκος Πιερρακάκης ωστόσο είναι αποφασισμένος να κρατήσει… αποστάσεις ασφαλείας από το διευθυντήριο των Βρυξελλών
Η «μαύρη τρύπα» της Βόρειας Ελλάδας για τη Νέα Δημοκρατία δεν δείχνει αναστρέψιμη
Τα τελευταία χρόνια, με επίκεντρο την αποστασιοποίηση της παραδοσιακής βάσης της Νέας Δημοκρατίας για συγκεκριμένες πολιτικές της κυβέρνησης του σημερινού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η Βόρεια Ελλάδα έχει εξελιχθεί σε «μαύρη τρύπα» για την ιστορική παράταξη της Κεντροδεξιάς.
Οι ευρωεκλογές του 2024, με την απώλεια άνω του 1 εκατομμυρίου ψηφοφόρων από την παραδοσιακή βάση της ΝΔ, έδειξαν… τι έρχεται.
Έκτοτε, οι άνθρωποι αυτοί, όχι μόνο δεν επιστρέφουν στο μαντρί, αλλά αντιθέτως απομακρύνονται περισσότερο. Και περισσότεροι.
Μια πραγματικότητα η οποία καταγράφεται ανοικτά και σε όλες τις δημοσκοπήσεις όλων των εταιρειών.
Γιατί δεν δουλεύει ο κοινωνικός αυτοματισμός σε βάρος των αγροτών
H προσπάθεια να λειτουργήσει ο κοινωνικός αυτοματισμός σε βάρος των αγροτών, επιβεβαιώνει τη μεγάλη κρίση εμπιστοσύνης ανάμεσα στην κυβέρνηση και την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.
Το λεγόμενο «σημείο καμπής», μετά το οποίο δεν υπάρχει επιστροφή για ένα κυρίαρχο σύστημα εξουσίας, έχει… προσπεραστεί προ πολλού, και η κοινωνική δυσαρέσκεια θα πολλαπλασιάζεται και θα εντείνεται το επόμενο διάστημα.
Μένει να διαμορφωθούν οι τελικές πινελιές στο προεκλογικό μωσαϊκό, με τη δημιουργία καινούριων κομμάτων, ώστε να αρχίσει να προβάλλει η ισορροπία ισχύος η οποία θα διαμορφωθεί μετεκλογικά, μέσω κυβερνήσεων συνεργασίας.
Κουίζ:
Ποιος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος που δηλώνει δεξιά και αριστερά την πρόθεση του να παραιτηθεί από την θέση του γιατί η κατάσταση δεν πάει άλλο; Εμείς θα σας πούμε μόνο ότι είναι Βορειοελλαδίτης.
Ο «κύκλος προσευχής» της Φιλοθέης και οι αγορές του Πολεμικού Ναυτικού
«Ο εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων είναι επένδυση για την ειρήνη» είπε ο πρωθυπουργός στο Action24.
Ωστόσο, παρέλειψε να πει ότι είναι «επένδυση» και για τους… αόρατους μεσάζοντες που επιλέγονται από το κέντρο του κουβέρνου λίγο πριν από κάθε μικρή ή μεγάλη προμήθεια.
Πρώτα επιλέγονται οι «μεσάζοντες» και μετά ενημερώνονται τα Επιτελεία για το είδος και τη μάρκα του οπλικού συστήματος που καλούνται να αγοράσουν!
Τα Επιτελεία το μόνο που καλούνται να κάνουν είναι η σύνταξη έκθεσης σκοπιμότητας για τη συγκεκριμένη προμήθεια.
Οι «αόρατοι μεσάζοντες» είναι υπεράνω υποψίας, άσχετοι με τον χώρο της Άμυνας. Κυρίως επιλέγονται ευυπόληπτοι πολίτες κυρίως από το εφοπλιστικό χώρο που λόγω του δαιδαλώδους συστήματος του κάθε ενός πλοίου και μια ξεχωριστή εταιρία μπορούν με άνεση να ξεπλύνουν τις μίζες που τις περισσότερες φορές καταλήγουν σε πολιτικά πρόσωπα…
Να, όπως για παράδειγμα τούτη την περίοδο κυοφορείται άλλη μια μεγάλη αγορά του Π.Ν.
Το επιτελείο δεν γνωρίζει τίποτα, αλλά ήδη έχει φτιαχτεί ο «κύκλος προσευχής» όπου με δεήσεις και άφθονο νέκταρ συναθροίζονται σε δύο κατοικίες της Φιλοθέης.
Λεπτομέρειες όταν εκδοθεί η… αναγκαιότητα αγοράς του συγκεκριμένου οπλικού συστήματος.
Μηνιαίο ενοίκιο ύψους 25.000 ευρώ θα δίνει ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ ΜακΜπεθ, για να στεγάσει το πολυτελές γυμναστήριό του
Στην Ελλάδα φαίνεται πως θα παραμείνει ο Στέφανος Κασσελάκης ανεξάρτητα από τις αποφάσεις που θα ληφθούν στο επικείμενο συνέδριο του Κινήματος Δημοκρατίας, στο οποίο θα αποφασιστεί αν το κόμμα θα συνεχίσει τη λειτουργία του.
Κι αυτό γιατί τα επιχειρηματικά σχέδια του συζύγου του βρίσκονται στην τελική τους ευθεία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», ο Τάιλερ ΜακΜπεθ έχει ήδη νοικιάσει επί της οδού Όθωνος, στο Σύνταγμα, χώρο για να στεγάσει το πολυτελές γυμναστήριό του, το οποίο θα ανοίξει για το κοινό τους πρώτους μήνες του 2026, σε συνεργασία με μεγάλη αμερικανική αλυσίδα γυμναστηρίων.
Στο πλαίσιο της δημιουργίας του Barry’s Greece, ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη θα δίνει μηνιαίο ενοίκιο ύψους 25.000 ευρώ. Στο πολυτελές κλαμπ εκγύμνασης θα υπάρχει και ρεστοράν υγιεινής διατροφής.
Για την ιστορία, τα αμερικανικά Barry’s έχουν περί τα 84 γυμναστήρια σε όλο τον κόσμο και διάσημους πελάτες, όπως οι Τζένιφερ Λόπεζ, Κιμ Καρντάσιαν, Lady Gaga, Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ.
Διαβάστε ακόμη:
- «Μάχη» ασφαλιστικών εταιρειών και ασφαλιστών για τις προμήθειες στα συμβόλαια
- Dimand: Πούλησε το Μινιόν στην Alpha Bank για 36,7 εκατ.
- Ο νέος ΚΟΚ και τα αλκοτέστ προκάλεσαν βουτιά στην κατανάλωση στα νυχτερινά μαγαζιά
- Τα παρά φύση δεκανίκια του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να φτάσει η υπόθεση των υποκλοπών στον Μητσοτάκη