search

ΚΟΣΜΟΣ

Βραβείο αντίστασης σε “διαρθρωτικό ρατσισμό” πρόκειται να λάβουν Μέγκαν και Χάρι

Ο Πρίγκιπας Χάρι και ο Meghan Markle πρόκειται να δεχτούν ένα βραβείο για αντίσταση στον "διαρθρωτικό ρατσισμό" εντός της βασιλικής οικογένειας.

harrymegan

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex κέρδισαν το βραβείο Robert F. Kennedy Ripple of Hope για την αμφισβήτηση της “δομής εξουσίας” της επιχείρησης.

Η ανιψιά του John F Kennedy, Kerry Kennedy, ο οποίος πρόκειται να φιλοξενήσει τα βραβεία, δήλωσε ότι το ζευγάρι πήρε μια γενναία στάση εναντίον των γαλαζοαίματων Royals, γνωρίζοντας ότι θα εξοστρακιστούν ως αποτέλεσμα αυτής της στάσης τους.

Η βράβευση έρχεται αφότου Χάρι και Meghan έκαναν βαρυσήμαντες δηλώσεις ότι δέχθηκαν και βίωσαν ρατσισμό μέσα στη βασιλική οικογένεια κατά τη διάρκεια μιας εκρηκτικής συνέντευξης με την Oprah Winfrey.

Το ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι ένας ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας έκανε ένα ρατσιστικό σχόλιο για το χρώμα του δέρματος του τότε αγέννητου γιου του Archie.

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ αναγκάστηκε να υπερασπιστεί τη μοναρχία μετά τη συνέντευξη, λέγοντας στους δημοσιογράφους “Δεν είμαστε πολύ ρατσιστική οικογένεια”.

Διαβάστε ακόμη: