Σοκαρισμένοι είναι κάτοικοι γειτονιάς στη Βούλα από άγρια επίθεση τριών πιτ μπουλ που κατασπάραξαν μέσα σε λίγα λεπτά 6 με 7 αδέσποτες γάτες.

Η καταγγελία έγινε από αυτόπτη μάρτυρα που έζησε όσα έγιναν και ενημέρωσε την Αστυνομία, ενώ κάμερα ασφαλείας καταστήματος έχει καταγράψει σκηνές που πραγματικά σοκάρουν με την αγριότητα των τριών σκυλιών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όπως μεταδίδει το Mega, το περιστατικό συνέβη το Σάββατο (28/10), το βράδυ κοντά στο Ασκληπιείο. Τα τρία πιτ μπουλ κυκλοφορούσαν χωρίς λουριά και φίμωτρα.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι σοκαρισμένοι και τρομοκρατημένοι από το τραγικό περιστατικό.

Βούλα: Η μαρτυρία για τα ελεύθερα πιτ μπουλ

Κάτοικος της περιοχής που είδε όσα έγιναν έκανε την ακόλουθη ανάρτηση για το περιστατικό:

«Χθες έγινε ένα τρομερό περιστατικό. Τρία φονικά σκυλιά ράτσας πίτμπουλ,τα έβγαλε κύριος που μένει κοντά στο Ασκληπιείο χωρίς λουριά και φίμωτρα, και κατασπάραξαν 6-7 γάτες στην Γεωργίου Παπανδρέου και συμβολή με Βασιλέως Παύλου. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι νεκρές γάτες αλλά ότι θα μπορούσαν να κάνουν επίθεση σε μικρά παιδάκια ή μικρόσωμα σκυλιά. Η Ε.Α μετά από καταγγελία που του έγινε, του βεβαίωσε πρόστιμο μόλις 300 € και λέγοντας ότι νομικά δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο (…)».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης των σκυλιών ισχυρίστηκε ότι άγνωστοι προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι του και άφησαν την πόρτα ανοιχτή, με αποτέλεσμα να βγουν στον δρόμο τα σκυλιά. Ωστόσο, υπάρχουν μαρτυρίες που λένε ότι ο ίδιος ήταν στο αυτοκίνητό του σε κοντινή απόσταση από το σημείο.

Διαβάστε ακόμη: