Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Βιτίνια, ωστόσο αυτό που έχει προκαλέσει αίσθηση είναι το δημοσίευμα σε ισπανικό μέσο που αναφέρει ότι οι πρωταθλητές Γαλλίας βγάζουν «στο σφυρί» δύο από τους αστέρες τους, τον Λιονέλ Μέσι και τον Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με αυτό, οι δύο σούπερ σταρ της ομάδας (μαζί φυσικά με τον Εμπαπέ) Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ είναι ανεπιθύμητοι στον σύλλογο! Όπως αναφέρει η «COPE», τόσο ο Αργεντινός, όσο και ο Βραζιλιάνος θεωρούνται «τελειωμένοι» από τη διοίκηση της Παρί, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε ένα ολικό rebuild, δίνοντας τα «κλειδιά» στον Κίλιαν Εμπαπέ.

Όσον αφορά τον Βιτίνια πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση από την Παρί Σεν Ζερμέν . O 22χρονος χαφ που κατέγραψε 47 εμφανίσεις με τη φανέλα της Πόρτο, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 και η μεταγραφή του θα φτάσει στα 40 περίπου εκατομμύρια ευρώ. Το μέχρι πρότινος συμβόλαιο του νεαρού ποδοσφαιριστή με την Πόρτο έληγε το 2024. Αλλά, ως εξπέρ των μεταγραφών μεταξύ άλλων ομάδων, οι «δράκοι» του Οπόρτο προέβησαν και σε άλλη μια πώληση στη σύγχρονη ιστορία τους.

Ο Βιτίνια στις πρώτες του δηλώσεις δεν θα μπορούσε να κρύψει τη χαρά και την ικανοποίησή του για τη μετακίνησή του στο «Παρκ Ντε Πρενς». «Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα σε έναν τεράστιο σύλλογο όπως η Παρί Σεν Ζερμέν. Και ανυπομονώ να καταφέρω να δείξω τι αξίζω.

Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για τον εαυτό μου, προτιμώ να με βλέπει ο κόσμος να παίζω και μετά να σχηματίζει τη γνώμη του για μένα. Αλλά είμαι πιο τεχνικός, μου αρέσει το όμορφο παιχνίδι και παίζω ειδικά για τους συμπαίκτες μου, θέλω πάντα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο. Έχω κλίση στην επίθεση, μου αρέσει να δημιουργώ στο γήπεδο.», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βιτίνια.