Ο παρισινός σύλλογος αναζητά τρόπο ώστε να… ξεφορτωθεί τον Νεϊμάρ κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με τη Γιουβέντους να… καραδοκεί!

Τη στιγμή που η Παρί Σεν Ζερμέν έχει «ανοίξει» διάπλατα την πόρτα της εξόδου στον Νεϊμάρ και είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει με μία ικανοποιητική –οικονομικά– πρόταση, στο Τορίνο παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και φαίνονται έτοιμοι να κινηθούν επισήμως για την απόκτησή του.

Νεϊμάρ, Παρί Σεν Ζερμέν.

Η «Μεγάλη Κυρία» σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Βραζιλιάνου άσου, ο οποίος πλέον, έχει χάσει το λαμπερό του στάτους εντός της Παρί και θεωρείται ένας εκ των… αναλώσιμων.

Φυσικά, ο υπέρογκος μισθός του στέκεται εμπόδιο στα σχέδια της Γιουβέντους, ενώ ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται ευχαριστημένος στο Παρίσι και δεν έχει επιδείξει καμία διάθεση να αποχωρήσει.

Η νέα στάση της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο, πιθανώς να αλλάξει το πλάνο του όσον αφορά το μέλλον, με τη Γιουβέντους, αυτή τη στιγμή, να παρουσιάζεται ως το φαβορί για τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του.

Παράλληλα, δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου είχαν προαναγγείλει πλήρη αναμόρφωση της Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά την παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ, ακολούθησε η πρόσληψη του Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος αντικατέστησε τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στην τεχνική ηγεσία της γαλλικής ομάδας.

Ταυτόχρονα, οι Πάμπλο Σαράμπια, Ραφίνια, Αρνό Καλιμουεντό, Αλφόνς Αρεολά και Σέρχιο Ρίκο αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από το σύλλογο, δίχως να ζητηθούν υψηλές απαιτήσεις από τις ενδιαφερόμενες ομάδες για την απόκτησή τους.

Ο Μάουρο Ικάρντι δεν έχει ικανοποιήσει στον ενάμισι χρόνο παρουσίας στο «Παρκ ντε Πρενς» και δεν έχει κάνει απόσβεση των 50.000.000€ που δαπανήθηκαν για την αγορά του, με συνέπεια να βρίσκεται επίσης στο «σφυρί», αν και με υψηλότερο ποσό. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στο ρόστερ και αν αποχωρήσει, η Παρί θα ωφεληθεί διπλά.

Υψηλά συμβόλαια έχουν και ορισμένοι από τους κεντρικούς μέσους της ομάδας, με συνέπεια να βρίσκονται και εκείνοι στη λίστα προς πώληση, με το κατάλληλο αντίτιμο.

Ο λόγος για τους Λεάντρο Παρέδες, Άντερ Ερέρα, Ιντρισά Γκέιγ, Γιούλιαν Ντράξλερ και Ντανίλο Περέιρα, που δεν έχουν λάμψει με την απόδοσή τους, ενώ στην ίδια… μοίρα συγκαταλέγεται και ο Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, ο οποίος αποκτήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος από τη Λίβερπουλ, ύστερα από «μάχη» με τη Μπαρτσελόνα. Ο Ολλανδός δεν δικαιολόγησε το μεγάλο συμβόλαιο που τού προσφέρθηκε και η Παρί δεν τον υπολογίζει.