Με ανακοίνωσή της, η Διοίκηση του Γ.Σ. Μαρκό και ο πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Πίκουλας, καταγγέλουν την διαιτησία του Αθανάσιου Κεφίλη, στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Βάρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του Γ.Σ. Μαρκό καταγγέλει την σφαγιαστική εις βάρος της ομάδας του Μαρκοπούλου διαιτησία από τον «άρχοντα του αγώνα» Κεφίλη Αθανάσιο της περίφημης ΕΠΣ Κορινθίας (της δήθεν νέας εξυγίανσης- χορτάσαμε από δαύτες) στην αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στον Αστέρα στο γήπεδο της Βάρης, την οποία όχι μόνο αλλοίωσε με προκλητικές αποφάσεις, αλλά επιδίωξε με δόλο και πρόθεση (ποινικά αδικήματα) να εξοντώσει την ομάδα μας με ανύπαρκτες και προκλητικές κίτρινες κάρτες ενόψει των επόμενων ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων και μια αποβολή του ποδοσφαιριστή Μανώλη Καλλέργη που την επινόησε εκ του πονηρού, για να αφήσει την Μαρκό σκόπιμα με 10 παίκτες στα τελευταία 25 λεπτά του αγώνα!

Ο ανεκδιήγητος Κεφίλης, τέκνο της προηγούμενης κατάστασης που προφανώς έχει υποχρέωση σε αυτούς που τον ανέδειξαν αλλά και όσους έχουν σήμερα τη δυνατότητα να τον ανεβάσουν ή όχι, δεν καταλόγισε δύο κραυγαλέες και καραμπινάτες περιπτώσεις πέναλτι, σε βάρος των ποδοσφαιριστών μας Χαϊκάλη και Καλλέργη, εξόφθαλμες ανατροπές που όχι μόνο έκανε πως δεν τις είδε, αλλά την δεύτερη εξ αυτών, την μετέτρεψε σε «θέατρο» και απέβαλε τον ποδοσφαιριστή μας με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Το γεγονός ότι ήταν δίπλα, πολύ κοντά στη φάση και είδε με τα μάτια του το τι ακριβώς συνέβη, καταδεικνύει την πρόθεση του να εξοντώσει την Μαρκό (επιπροσθέτως με 8 τραβηγμένες κίτρινες κάρτες) να αλλοιώσει το αποτέλεσμα, για λόγους δικούς του ή κατόπιν εντολών τρίτων που θα πρέπει να διερευνηθούν από την αρμόδια εισαγγελία στην οποία θα προσφύγουμε με το βίντεο και τις φάσεις του αγώνα, καθώς και τα επίσημα όργανα του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας (ΚΕΔ)!

Από την οποία για λόγους δικαίου απαιτούμε να του πάρει δια παντός την σφυρίχτρα! Και παράλληλα αιτούμαστε να μην μας οριστούν ξανά διαιτητές από την ΕΠΣ Κορινθίας, η οποία μαζί με τον περίφημο Σιδέρη της Αργολίδας πρωτοστάτησαν στην μετακίνηση μας από τον 3ο όμιλο όπου παραδοσιακά αγωνιζόμαστε, στον 4ο προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα σωματεία!

Πέραν όμως αυτών, χωρίς να υπάρχει συσχετισμός, εξάγεται η διαπίστωση ότι δυστυχώς ακόμη και σήμερα σε προσκήνιο και παρασκήνιο εξαλολουθούν να υφίστανται και να λειτουργούν θλιβερά απομεινάρια του χθες, βλαχοπαράγοντες και αρπακτικά η παρουσία των οποίων και μόνο προσβάλει τον θεσμό του ποδοσφαίρου και ανατρέπει κάθε σοβαρή προσπάθεια εξυγίανσης!

Αν ο Μ. Γκαγκάτσης δεν τους πετάξει οριστικά και δεν τους κλειδώσει διά παντός στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο θα παραμείνει όμηρος διεφθαρμένων παραγόντων, στοιχηματζήδων και γνωστών διαχρονικών λαμόγιων!

Είναι απόφαση μας οριστική και αμετάκλητη να ζητήσουμε ακρόαση από την Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Παγώνα Ζάκκα, η οποία κατόπιν σχετικής απόφασης της εισαγγελέως του Α.Π. κυρίας Γεωργίας Αδειλίνη αντικατέστησε ως επικεφαλής των αθλητικών ζητημάτων, τον κύριο Γεώργιο Οικονόμου ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε!

ΥΓ 1. Θα πρέπει να μας απαντήσει δημοσίως και επίσημα ο αρμόδιος για τους ορισμούς διαιτητών στην Γ’ Εθνική κύριος Ευθυμιάδης, αν δέχτηκε παρεμβάσεις και από ποιους!

ΥΓ. 2 Τα νυχτερινά τραπεζώματα δίνουν και παίρνουν! Ξέρουμε ποιοι και πού! Αργά ή γρήγορα η Δικαιοσύνη θα ασχοληθεί με τα έργα και τις ημέρες τους! Η δημοσιογραφική έρευνα έχει αρχίσει…

ΥΓ. 3 Προς τους «τζάμπα μάγκες», εκ του ασφαλούς, «λουκουμάδες» της εξέδρας στην Βάρη, που καθύβριζαν τον Πρόεδρο, την Διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας με απίστευτους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς: θα ανταποδώσουμε «την φιλοξενία»…

Διαβάστε ακόμη: