Στον υπόκοσμο του ποδοσφαίρου, τα «πρωτοπαλίκαρα» από την Βόρεια Ελλάδα και τις αισχρές διαιτητικές αποφάσεις – επί δύο σερί αναμετρήσεις- εις βάρος της ομάδας του Μαρκοπούλου καθ’ υπαγόρευση τρίτων μιλάει η οργισμένη ανακοίνωση το Γ.Σ. Μαρκό την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Πίκουλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά την σφαγιαστική εις βάρος της ΜΑΡΚΟ διαιτησίας στο παιχνίδι με τον Παναργειακό στο Άργος, του διαβόητου Αλέξανδρου Τσαμούρη της ΕΠΣ Μεσσηνίας, ο οποίος καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας, έκλεισε τα μάτια σε κραυγαλέα υπέρ μας παράβαση στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ενώ μοίραζε αφειδώς κάρτες στους ποδοσφαιριστές μας προκειμένου να μας αποδεκατίσει ενόψει μελλοντικών κρίσιμων αναμετρήσεων, ήρθε χθες – για δεύτερη σερί εβδομάδα- μια νέα προκλητική εις βάρος της ΜΑΡΚΟ διαιτησία στο τοπικό ντέρμπι με την συμπαθή Θύελλα Ραφήνας, αυτή τη φορά από τον αστυνομικό του τμήματος Ακροπόλεως Κωνσταντίνο Σαφούρη ο οποίος επιστρατεύθηκε από την ΕΠΣ Σερρών για να διαδραματίσει μέσα στο Μαρκόπουλο την διατεταγμένη υπηρεσία του, όπου καταλόγισε πέναλτι εις βάρος μας, που μόνο αυτός είδε, χωρίς να υπάρξει ούτε καν επαφή ή ανατροπή, αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα του αγώνα και αλλάζοντας την ροή της αναμέτρησης, όπου μέχρι τότε η ανωτερότητα της Μαρκό στον αγωνιστικό χώρο ήταν καταιγιστική!

Ενώ στη συνέχεια στις αρχές του Β’ ημιχρόνου στο 54ο λεπτό, αρνήθηκε να σφυρίξει διπλό πέναλτι υπέρ μας, καταφανές με γυμνό μάτι!

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο διαβόητος Αλέξανδρος Τσαμούρης από την Μεσσηνία, πλην όμως κάτοικος Πειραιά, είναι εκείνος που το 2018 στο παιχνίδι Λαμία – ΠΑΟΚ δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών σε πέναλτι που υπέπεσε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Βιεϊρίνια, που απέκρουσε μέσα στην περιοχή τη μπάλα με υψωμένο χέρι σαν τερματοφύλακας.

Θυμίζεται ότι το 2019 ο Αχιλλέας Μπέος κατήγγειλε τον εν λόγω διαιτητή για «δόλο» και «πρόθεση» μετά από προκλητική εις βάρος της ομάδας του Βόλου διαιτησίας και προέβη μάλιστα σε μηνυτήρια αναφορά. Ενώ την ίδια χρόνια ο συγκεκριμένος διαιτητής κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε στον Κορυδαλλό από αγνώστους!

Ο αστυφύλακας Κωνσταντίνος Σαφούρης που αν και υπηρετεί στο τμήμα Ακροπόλεως, ανήκει στο δυναμικό της ΕΠΣ Σερρών και «επιστρατεύθηκε» από την Βόρεια Ελλάδα για να φέρει εις πέρας το έργο του στο Μαρκόπουλο, όπου με αποφάσεις αλλοπρόσαλλες αλλοίωσε το τελικό αποτέλεσμα!

Σημειώνεται ότι ο εν λόγω διαιτητής έκανε στις αρχές του χρόνου το ντεμπούτο του στην Super league 2, όταν η ΚΕΔ τον όρισε τέταρτο διαιτητή στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ Β’ – Απόλλων Λάρισας στις 3 Ιανουαρίου!

Η Διοίκηση της ΜΑΡΚΟ καταγγέλλει επίσημα τις δύο συγκεκριμένες εις βάρος της διαιτησίες, κατά τις δύο τελευταίες αγωνιστικές αναμετρήσεις, όπου ετσιθελικά θεσμικές και εξωθεσμικές δυνάμεις επιδιώκουν με κάθε τρόπο να πλήξουν βαθμολογικά μια ομάδα με μπάτζετ 350.000 ευρώ, το υψηλότερο του ομίλου και να της καταστήσουν σαφές από την αρχή, με το καλημέρα, ότι θα κάνουν τα πάντα για να της ανακόψουν την πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου και την Super League 2, λειτουργώντας καθ’ υπαγόρευση τρίτων και εξυπηρετώντας τοπικές και προσωπικές σκοπιμότητες!

Θα πρέπει να ξέρουν εφεξής άπαντες ότι δεν θα επιτρέψουμε στον υπόκοσμο του ποδοσφαίρου να ασελγήσει ξανά εις βάρος της ομάδας μας, των ποδοσφαιριστών μας και των φιλάθλων μας, που με απίστευτο ήθος και αξιοπρέπεια έχουν μέχρι σήμερα δεχτεί αισχρές διαιτητικές αποφάσεις, καταπνίγοντας την οργή τους!

Διαβάστε ακόμη: