Τα βέλη του προς τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη στάση και τις παλινωδίες τους αλλά κυρίες την επιλογή τους να μην στηρίξουν επί της αρχής το νομοσχέδιο του υπουργείο Οικονομικών που περιλαμβάνει το 50% των ελαφρύνσεων που περιλήφθηκε στο πρεοκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ, εξαπέλυσε στη Βουλή, ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ο υπουργός, δεν άφησε ασχολίαστη την αλλαγή γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ και προειδοποίησε με τη στάση της, η αξιωματική αντιπολίτευση γίνεται και πάλι χορηγός του ΠΑΣΟΚ.

Χατζηδάκης σε ΠΑΣΟΚ: Με τέτοιου είδους προσεγγίσεις στο τέλος θα φαίνεστε ΚΚΕ της κεντροαριστεράς

«Όταν μίλησε ο κ. Μαμουλάκης, όλοι μας ακούσαμε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πει «ναι» επί της αρχής στο νομοσχέδιο. Επομένως τι θέλετε; Να μας βγάλετε τρελούς; Τώρα αν σας ρυμουλκήσει το ΠΑΣΟΚ για ακόμα μια φορά θα γίνετε χορηγός του ΠΑΣΟΚ», είπε με νόημα και πρόσθεσε αναφερόμενος στη Χαριλάου Τρικούπη: «Ο κ. Κουκουλόπουλος ήταν πιο συγκρατημένος, αλλά κατέληξε ότι θα καταψηφίσει. Με τέτοιου είδους προσεγγίσεις μπορεί στο τέλος να φαίνεστε ΚΚΕ της κεντροαριστεράς».

«Είναι προφανές και ήταν σαφέστατο, ότι θα καταψηφίσουμε τη κακή νομοθέτηση και θα υπερψηφίσουμε οτιδήποτε δίνει έστω 1 ευρώ», απάντησε ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ με τον Μιχάλη Κατρίνη του ΠΑΣΟΚ, να δηλώνει: «το ΠΑΣΟΚ καταψηφίζει επί της αρχής. Ναι κ. υπουργέ το ΠΑΣΟΚ καταψηφίζει προεκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ. διαφωνούμε τόσο στη πολιτική σας στην οικονομία όσο και δεν συμμεριζόμαστε το αφήγημα της ισχυρής οικονομίας και τη δήθεν στήριξης πολιτών».

Διαβάστε περισσότερα