Στην έναρξη συνεργασίας του με την Benjamin Moore, για τη διανομή των χρωμάτων της αμερικανικής εταιρείας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο Όμιλος εταιρειών Βογιατζόγλου Systems.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Benjamin Moore, μέλος του Ομίλου εταιρειών της Berkshire Hathaway, του επενδυτή Warren Buffett, αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες οικοδομικών χρωμάτων στον κόσμο.

Τα προϊόντα της, που διατίθενται σε περισσότερες από 55 χώρες, έχουν αποσπάσει σειρά βραβείων για την ποιότητα, την υψηλή αισθητική και την ανθεκτικότητά τους.

Για την κάλυψη των αναγκών την ελληνικής αγοράς, αναμένεται να αξιοποιηθεί η έμπειρη ομάδα πωλήσεων του Ομίλου καθώς κι ένα επιλεγμένο δίκτυο σύγχρονων καταστημάτων στην Αττική και την Περιφέρεια, τα οποία θα έχουν ως στόχο την αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη και του καταναλωτή.

Η Νίνα Βογιατζόγλου, Trade Division Director του ομίλου Βογιατζόγλου Systems, αναφέρει σχετικά: «Η εμπιστοσύνη που δείχνει στον Όμιλο μας ένα ισχυρό διεθνές brand, όπως η Benjamin Moore, αποτελεί και μια ψήφο εμπιστοσύνης, συνολικά, στο υγιές ελληνικό επιχειρείν. Αποτελεί, παράλληλα, και ένα σημαντικό ορόσημο στην 50ετή πορεία του Ομίλου μας, που επιβεβαιώνει την αναπτυξιακή του δυναμική, αλλά και τη δυνατότητά του να εξελίσσεται μέσα από σημαντικές συνεργασίες. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε με ενθουσιασμό στην νέα αυτή πρόκληση, ώστε η Benjamin Moore, το αγαπημένο brand αρχιτεκτόνων, διακοσμητών, καταναλωτών και επαγγελματιών σε όλο τον κόσμο, να βρει και στη χώρα μας τη θέση που του αξίζει».