search

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Viva Wallet και Klarna ενώνουν δυνάμεις για νέα υπηρεσία πληρωμών στην Ευρώπη

Η δυνατότητα πληρωμών της Klarna προστίθεται τώρα στη συλλογή περισσότερων από 30 επιλογών που παρέχονται από το Viva Wallet.

vivawalletklarna

Η ευρωπαϊκή neobank Viva Wallet που βασίζεται σε cloud πρόκειται να επεκτείνει περαιτέρω τη σειρά επιλογών πληρωμής που προσφέρονται στους χιλιάδες εμπόρους της σε όλη την ήπειρο. Η Klarna, με 150 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως και 2 εκατομμύρια συναλλαγές την ημέρα, είναι η τελευταία προσθήκη στις ηλεκτρονικές και καινοτόμες πλατφόρμες πληρωμών του Viva Wallet. Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι έμποροι καλύπτουν τις ανάγκες μιας νέας γενιάς αγοραστών που απαιτούν πιο βολικές, ευέλικτες εναλλακτικές λύσεις πληρωμής που τους βοηθούν να έχουν τον έλεγχο των οικονομικών τους.

Οι εταιρεία προσφέρει τις επιλογές Pay in 3, Pay in 30 Days, Pay Now, ή λύσεις για χρηματοδότηση πληρωμής για διάστημα 3-36 μηνών με μια απλή αγορά με ένα κλικ. Η δυνατότητα πληρωμών της Klarna προστίθεται τώρα στη συλλογή περισσότερων από 30 επιλογών που παρέχονται από το Viva Wallet, με όλα τα μεγάλα διεθνή καθώς και τοπικά προγράμματα πληρωμών για την εξυπηρέτηση όλων των συναλλαγών.

Το «Pay with Klarna» θα είναι διαθέσιμο σε όσους αλληλεπιδρούν με τα διαδικτυακά σημεία επαφής και τα σημεία επαφής, που υποστηρίζεται από την εφαρμογή Viva Wallet POS που μετατρέπει οποιοδήποτε κινητό Android σε τερματικό κάρτας και την πύλη πληρωμής Smart Checkout για ηλεκτρονικά καταστήματα, «επιτρέποντας στους καταναλωτές να πληρώνουν όποτε και όπως προτιμούν, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα» σύμφωνα την Klarna.

«Στο Viva Wallet νιώθουμε ότι μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα με την Klarna, να κάνετε τις πληρωμές απλές και χωρίς τριβές. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε έναν τέτοιο οραματιστή και κορυφαίο παγκόσμιο παίκτη στον κλάδο των πληρωμών στη συνεχώς αυξανόμενη λίστα των συνεργατών μας. Μαζί, βελτιώνουμε την εμπειρία αγορών ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, ενώ παράλληλα κάνουμε τη διαδικασία ολοκλήρωσης όσο το δυνατόν πιο προσιτή και απλή για τους εμπόρους που επιθυμούν να επωφεληθούν από αυτήν την παγκόσμια τάση πληρωμών», σχολίασε ο Αλέξανδρος Παππάς, Διευθυντής Ηλεκτρονικού Εμπορίου στο Viva Wallet.

Το «Pay with Klarna» στις πλατφόρμες πληρωμών Viva Wallet θα κυκλοφορήσει αρχικά σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές, όπως η Αυστρία, το Βέλγιο, η Τσεχία, η Δανία, η Φινλανδία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Ολλανδία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαβάστε ακόμη: