Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ασχολείται σήμερα με τα κατορθώματα του Εμπαπέ χθες βράδυ στο Καμπ Νου. Αυτοί που παρακολούθησαν εκστασιασμένοι ήταν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης, βλέποντας το σόου του Κιλιάν Εμπαπέ στο Καμπ Νόου, κόντρα στη μισητή αντίπαλο Μπαρτσελόνα. Ονειρεύονται άλλωστε να δουν τον Γάλλο επιθετικό να μετακομίζει στη Μαδρίτη και η διοίκηση της Ρεάλ φαίνεται διατεθειμένη να δώσει μάχη για να τον αποκτήσει.

Στην Ισπανία πάντως έγινε trending topic μέσα σε λίγα λεπτά, το «Florentino ficha a Mbappe» («Φλορεντίνο πάρε τον Εμπαπέ») του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Στο συγκεκριμένο trending topic, αυτό που κυριάρχησε ήταν ένα βίντεο, με πρωταγωνιστή τον Ντιεγκιτο. Το 2017, ο Αργεντινός, προπονητής τότε της Φουτζαϊρά στα ΗΑΕ, είχε μιλήσει στη μαδριλένικη εφημερίδα AS και είχε αποκαλύψει πως είχε προτρέψει τον πρόεδρο της Ρεάλ να πάρει τον Γάλλο επιθετικό.

Συγκεκριμένα, ο Μαραντόνα είχε πει το εξής: «Μπορεί να ξεπεράσει πολλούς παίκτες (ο Εμπαπέ). Και γιατί να μην τον πάρει η Ρεάλ; Το είπα στον Φλορεντίνο ότι πρέπει να πάρει τον Εμπαπέ. Του το είπα! Όταν βρεθήκαμε στη FIFA. Μου είπε ‘ξέρεις, έχουμε τον Κριστιάνο και τον άλλο. Και που να βάλουμε τον Μπέιλ…’. Πούλα τον Μπέιλ, δώστον. Πιστεύω ότι πρέπει να αγοράσουν τον Εμπαπέ».