Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Βίκυ Σταυροπούλου την Παρασκευή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Dot» αναφέρθηκε τόσο στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα, όσο και στη συνεργασία της με τον Νίκο Κοκλώνη. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε και το περιστατικό που την έκανε να νιώσει την πιο αμήχανη στιγμή της ζωής της.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή και μίλησε για όλα. Αναφερόμενη αρχικά, στο show «J2US» δήλωσε πως της άρεσε πάρα πολύ σαν εμπειρία, ενώ τόνισε πως πρόκειται για μία καταπληκτική παραγωγή.

«Δεν πρέπει να λέμε λόγια για ανθρώπους που δεν ξέρουμε, ούτε να σχηματίζουν γνώμες. Ο Νίκος είναι πολύ ωραίος συνεργάτης. Θα υπάρξουν φυσικά, οι γνωστοί άγνωστοι που θα πούνε “της έσκασε λεφτά”. Ναι, φυσικά, δεν δουλεύω για χόμπι, ούτε θεωρώ ότι με το Just κάνω τέχνη. Κάνω τη δουλειά μου κι έχω την τύχη, επειδή μάλλον το κάνω καλά, υπάρχουν κι άνθρωποι που μπορούν να με πληρώσουν έτσι όπως θέλω», δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Ο Νίκος είναι ένας συνεργάτης εξαιρετικός και μου έχει φερθεί σπαθί. Κρατάω αυτή την παιδική του ψυχή που μου δείχνει και το πάθος του για δουλειά. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή εκ των υστέρων, αρχικά δεν ήθελα ούτε να τον δω», συμπλήρωσε.

https://www.youtube.com/watch?v=iA4QAT-VJHM&ab_channel=Zappitshow

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως η πιο άβολη στιγμή που έζησε στο μουσικοχορευτικό show ήταν η στιγμή που αποκάλεσε τον Τριαντάφυλλο Παπανικολάου «Γαρύφαλλο». «Δεν έχω νιώσει πιο αμήχανα στη ζωή μου από τη στιγμή που είπα τον Τριαντάφυλλο “Γαρύφαλλο”. Ο άνθρωπος νόμιζε ότι ήταν στημένο, αλλά πραγματικά δεν έγινε με καμία απολύτως πρόθεση. Στον ίδιο είχε μείνει για ένα διάστημα ότι το είπα επίτηδες, οπότε πήγα και του ζήτησα συγγνώμη», είπε.

Η ηθοποιός μίλησε επίσης, για την κόρη της κι επιτυχημένη παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα.

Όπως είπε, έγινε μητέρα σε πολύ μικρή ηλικία, οπότε για καιρό δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι είναι κόρη της και της φερόταν σαν να είναι «κούκλα».

«Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί, ενώ είσαι μικρή ακόμα, αλλά υπάρχουν και πολύ μεγαλύτερες δυσκολίες στη ζωή. Έτυχε, δεν έγινε συνειδητά και τελικά, πέτυχε. Με δυσκόλεψε αρχικά επειδή ήμουν μικρή και την μεγάλωσα λίγο σαν παιχνίδι. Ευτυχώς, είχα μεγάλη βοήθεια από τη μαμά μου, οπότε δεν ευνούχησε την ζωή μου ο ερχομός του παιδιού. Αν το είχα κάνει όμως σε άλλη ηλικία, νομίζω πως θα το είχα μεγαλώσει με άλλη σοφία. Νομίζω πως η ζωή μου θα ήταν πιο τακτοποιημένη και θα μπορούσα να της αφιερωθώ περισσότερο», τόνισε η ηθοποιός.