Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στο «Mega Καλημέρα», για τη σχέση που έχουν οι άνθρωποι με τον εαυτό τους, την τοξικότητα και άλλα.

Αρχικά για την τηλεόραση είπε: «Μου λείπει και δεν μου λείπει. Νομίζω ότι λείπει μία εκπομπή που να μεταφέρει στον κόσμο συναισθήματα γιατί άλλο είναι ένα σίριαλ, που δεν τα βλέπω να μακροημερεύουν, νομίζω ότι θα γυρίσουμε ξανά στις εκπομπές. Έπεσαν πολλά χρήματα σε σειρές εποχής και τώρα δεν θα πέφτουν γιατί σταμάτησε αυτή η παροχή και θα ξαναγυρίσουμε στις εκπομπές, έτσι νιώθω».

«Υπάρχει πολλή τοξικότητα στην τηλεόραση και είναι ευλογία που είμαι λίγο έξω αυτό το διάστημα. Δεν μπορώ να πάρω τοξικότητα, δεν θέλω. Κάνει κακό στην υγεία μας αυτό το πράγμα» συμπλήρωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Όσον αφορά το αν έχει λάβει αρνητικά σχόλια η στροφή της στο life coaching, απάντησε: «Ίσα-ίσα όλα τα σχόλια και αν δεις στα social είναι πάρα πολύ θετικά και ο κόσμος έχει βοηθηθεί πάρα πολύ».

Και συνέχισε: «Υπάρχουν 6 βασικοί τομείς της ζωής. Αλλά αν με ρωτάς ο πιο σημαντικός είναι ο 7ος, η σχέση με τον εαυτό μας, αυτό είναι που καθορίζει τα πάντα, όλη τη διαδρομή. Μόλις αποκαταστήσουμε τη σχέση με τον εαυτό μας, τότε αλλάζουν όλα. Το σύμπαν δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που είσαι πραγματικά, δηλαδή μπορεί να είσαι πάρα πολύ άξια, να εκπέμπεις μια πεποίθηση ότι δεν είσαι αρκετά καλή σε έναν τομέα, αυτό σου εκπέμπει το σύμπαν πίσω, εκπέμπουμε αυτό που νομίζουμε ότι είμαστε, όχι αυτό που είμαστε πραγματικά, και αυτό νομίζουν και οι άλλοι για εμάς. Και έτσι κάπως λειτουργούμε με το σύμπαν, αυτό που εκπέμπουμε αυτό μας γυρίζει πίσω. Όταν δουλεύεις καλά με τον εαυτό σου και είσαι καλά με εσένα συνδέεσαι με τους άλλους διαφορετικά. Αν θες να αλλάξεις πρέπει να αλλάξεις εσύ μέσα σου, δεν μπορείς να αλλάξεις τον άλλον».

Χατζηβασιλείου για Κασσελάκη: «Αν ήταν Κουασιμοδάκης θα ασχολούνταν μαζί του;»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Είχαν γραφτεί κάτι ανοησίες και ανυπόστατα πράγματα, ότι πάσχω από κάτι ασθένειες»

Διαβάστε ακόμη: