Μια μακροσκελή ανάρτηση για τον Στέφανo Κασσελάκη και τους λόγους που απασχολεί τόσο τα μέσα ενημέρωσης, έκανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η πρώην παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο», ανάρτησε μια φωτογραφία του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και ρψρά:

«Τι κομίζει λοιπόν ο Στέφανος στο κασσελάκι του;».

kasselakis93

Συνεχίζει, λέγοντας η ίδια:

«Προς το παρόν και πριν αναπτύξει επαρκώς τις πολιτικές του θέσεις, κομίζει σίγουρα κάποια συμπεράσματα που εν προκειμένω δεν αφορούν μόνο τον κόσμο της αριστεράς αλλά όλη σχεδόν την ελληνική κοινωνία:

1. Το χαμόγελο είναι δύναμη! Με την οποία (ασυνείδητα ή μη) θέλεις να συντονιστείς για να πάρεις κομμάτι της.

2. Ο κόσμος βαρέθηκε το παλιό, το αυστηρά και άχρωμα πολιτικά δομημένο, το αμιγώς κομματικά συστηματοποιημένο. Έχει ανάγκη από μια διαφορετική πρόταση, από μια νέα ελπίδα, ακόμα κι αν γνωρίζει ότι η “επένδυσή” του εκεί, φέρει το ρίσκο μιας πιθανής απογοήτευσης.

3. Επιβεβαιώνεται η ρήση του Αριστοτέλη (4ο αι ΠΧ) ότι η ομορφιά είναι η καλύτερη συστατική επιστολή (“Το κάλλος παντός επιστολίου συστατικώτερον).

Είναι άλλωστε η μοναδική αρετή που δεν χρειάζεται να αποδείξει κανείς. Τις υπόλοιπες ο @skasselakis θα χρειαστεί να τις αποδείξει, ωστόσο του δόθηκε τάχιστα η ευκαιρία να το πράξει από την υψηλή θέση του αρχηγού κόμματος.

4. Υποκύψαμε όλοι στον…. ρατσισμό της ομορφιάς. Αν ο Κασσελάκης ήταν καθ’οψιν…Κουασιμοδάκης θα ασχολούνταν μαζί του όλες οι εκπομπές, τα sites, τα έντυπα; Άραγε;….

5. Δεν γνωρίζω τι αλλαγές μπορεί να φέρει στην πολιτική καθεστηκυία τάξη της χώρας (δεν ξέρω κι αν ο ίδιος γνωρίζει…), διεκδικώντας μια στάση ισχυρής αντιπολίτευσης-που η κάθε Δημοκρατία χρειάζεται- αλλά σίγουρα έχει ήδη επιβάλει αλλαγές σε παλιακές νοοτροπίες, σε ομοφοβικές προσεγγίσεις, σε ταμπού αντιλήψεις.

Η κοινωνία αλλάζει, προχωράει, εξελίσσεται, κι αν ο Στέφανος βοηθάει αυτόν τον βηματισμό, προσωπικά θα του πω “κράτα το κασσελάκι σου και προχώρα. Αρκεί να αποδείξεις ότι “οία η μορφή, τοιάδε και η ψυχή”».

Η ανάρτησή της

 

Ο Στέφανος και οι φίλοι του σκέφτονται να αλλάξουν το όνομα και την έδρα του κόμματος *Θα έρθει πιο νωρίς το νομοσχέδιο για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών *Θα αρνηθεί να συμμετάσχει σε θέση στο κόμμα η Έφη Αχτσιόγλου *Η συνάντηση Μητσοτάκη – Κασσελάκη και η τακτική του Μαξίμου *ΤΧΣ/Eurobank: Εξαιρετικά απίθανο να υπάρξει άλλη, καλύτερη πρόταση, από ξένο επενδυτή *Επόμενος στόχος, η Εθνική, εκτός αν αλλάξουν ξαφνικά τα δεδομένα για την Alpha Bank *Χρηματιστήριο: Οι πωλητές έχουν «απόθεμα», πέρασε και στα μικρά χαρτιά η πτώση *Εισηγμένες: Παρελθόν τα πολύ καλά αποτελέσματα του 1ου εξαμήνου του 2022 – Ακριβές πρώτες ύλες και χρηματοοικονομικά κόστη «έπνιξαν» τα κέρδη *Υπόθεση καζίνο Ρίου/Πηλαδάκη: Καλά, δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας – Σημεία και τέρατα καταγγέλλουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι!

Διαβάστε ακόμη: