Ο Βίκτορ Όσιμεν αποτελεί «μήλον της έριδος» για κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ που θα δώσουν το καλοκαίρι μάχη για να τον αποκτήσουν. Ο Νιγηριανός επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Νάπολι ωστόσο οι υποψήφιοι αγοραστές φαίνονται διατεθειμένοι να καλύψουν την υψηλή ρήτρα των 120 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσουν. Τσέλσι, Άρσεναλ από το Νησί και η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται, αυτή την περίοδο, να κοντράρονται για να εξασφαλίσουν το «ναι» του Όσιμεν.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν σήμερα πως η πρωταθλήτρια Γαλλίας είναι αυτή που τελικά θα κερδίσει και θα πάρει τα δικαιώματα του στο τέλος της φετινής σεζόν!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αυτά οι Παριζιάνοι, που ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Κιλιάν Εμπαπέ, αναμένεται να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Νιγηριανό επιθετικό το ερχόμενο καλοκαίρι, έχοντας συμφωνήσει μαζί του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και με ετήσιες απολαβές 13 εκατ. ευρώ, ενώ αναμένεται να καταβάλουν στη Νάπολι τη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 120 εκατ. ευρώ.

Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας κατάφερε να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, αλλά ο Νιγηριανός διεθνής φορ θέλει πάντα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Όσιμεν συναντήθηκε ξανά με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, και επανέλαβε πως θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να φύγει το καλοκαίρι από την Ιταλία. Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ιταλίας, σύμφωνα με το «Il Mattino», έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του Παρισιού.

Διαβάστε ακόμη: